Neden buyuk caplı techturkey pes turnuvası yapılmıyor?
Printable View
Neden buyuk caplı techturkey pes turnuvası yapılmıyor?
:D millet birbirine atlar da ondan... şakası bir yana olabilir aslında ikişerli takımlar halinde lig bile yapılır şerefsizim :D
ya kimse kimseye atlayamaz sitedeki gibi olmaz yüz yüze muhabbetler :D
yapılabilir zaten 100 kişilik bi trnuva olmaz adam gibi bi 10-10 iki grup olsa cokda eğlenceli olur haftada bir aksam maçlar yapılabilir
ligide boşver eğlencesine düşünülebilir aslında.
Fifa 2012 PES in içinden geçer :)
techcup :D yapalım gruplar çeyrek yarı final kazanana bişi yok amaç spor olsun :D
Berbaber oynarken küfürler havada uçuşabilir:D ben tutamam kendimi şahsen..:D
eski pesciyim ama fifaya gectik bayadır oynuyoruz 2012 inanılmaz sacmalamıs lar zor ötesi olmus
olursa turnuva ben hep gelirim :D yazın +1 ilhan Aktaş
Yıllardır pes oynuyodum ama bılgısayarda fifa tartısmasız grafik olaraktacok önde pes her gecen sene bozuyo ızlenımı verıo o yuzden fıfa ;) Turnuva kesınlıkle on numara olur :)
dün ki incelemelerimdede 11 deki aşırı kontrpiye de kalma olayı biraz daha azalmış.
birde saçma olan penaltısı düzeltilmiş.hep fifa daha iyi diyorlar ama bizde internet cafede fifa ps cafede pes oynanır gibi bir düşünce yerleşmiş kafaya :D
ps pes benzerliğindendir belki :p
birde utku sabriyle villa nın gücünün eşit olması ne anlama geliyorki kardeşim sabriyi daha güçlü beklerdim ben :)
yanlış anlaşılmasın ama pes bana çok saçma geliyor çok basit bi oyun bence.fifa 11 harıl harıl oynuyorum 12 çıktı henüz almadım ama şu bi gerçekki ea sports her yıl daha iyisini yapıyor eminimki 12 de gayet güzel olmuştur.
fifa turnuvası olursa benide yazın :D
ahmet abi pese gel :D
pes2009da rakipsizim :D demek istemiyorm ama zevkine güzel bi oyun döndeririz
eskıden perı pes hastasıyım ama fıfa yı oynadım gecen adamlar karete yapıor resmen aman deıdm murat pese don sen gene :D
bir PES manytağı olarak PES 2012 diyorum :D fifa 2012 de oynadım ama nedense hep itici geldi bana fifa :)
şimdi hangisini alıyoruz ?
şimdi fifa12 aldım
beyler cidden turnuva yapalım ya :D
ps3 de fifa2012 ve pes 2012 nin demolarını indirdim
futbol oyunlarını çok beceremem aram yok ama pes 2012 çok zor beceremedim oynamayı
fifayı çok daha beğendim grafik olsun menu olsun vs
2012 yi alıcam ya pes berbat olmuş pas veriyorm dağlara taşlara gidiyor fifaya alıştım bugun biraz oynayınca :D
çok iyi değilim ilk futbol tecrubem olcak baştan soyliym hahaha :D
ps1 den beri pes oynuyorum .. ISS ve winning eleven serileri olarak yani .. hiç fifa oynamadım yani .. PES 12 i alıp oynadım FIFA 12 i aldım ps3 de oynuyorum ve FIFA bence başarmış .. pes de sıfıra in kaleci yatsın vur gol .. oyun gereksiz hızlı ve çok karambol yaşanıyor .. FIFA'da paslar , ortalar ve özellikle oyuncuların fizik tepkileri çok çok iyi ..
Fanatik
buyrun :)
ahmet abi haber ette 2009 da gol show yapayım sana :p :D :D
müsait olursam bende gelmek isterim ps3 olayınıza.
Bro benim niye bundan haberim yok :)
Bende 2011 ile Fifaya basladim ve sadece Virtual Pro oynuyorum :)
2011 de Dunyada ilk 50 takim arasina giren tek Turk takimi olduk Turk Raiders ile simdi 2012 icin Marvelous Existence i kurduk yine devam ediyoruz 2700 lu puanlardayiz
Seni ekliyim psn e konusalim bro sevindim vp oynadigina :)
yarın ve pazar olarak hiç zamanım yok hatta 15ine kadarda katılamayabilirim işlerden dolayı geç cıkıcam siz programı duyurun abi müsait oldugumda katılırım size :)
yok be abi n kaldırması :D:D:D
amac toplanıp,keyifli vakit gecirmek
Ne oluyo burda :D varsa Ps3 Turnuvası aramızda bizde gelek :D
Oyun olayına gelirsek PES hastalıktır fifa daha gerçekci olabilir ama pes kadar akıcı değil gibime geliyor .
2008 e kadar fifa oynadım 2009 da PES 'e başladım . O günden buğüne dediğim tek laf FİFA oynayanın aklı yoktur :p