eskıden perı pes hastasıyım ama fıfa yı oynadım gecen adamlar karete yapıor resmen aman deıdm murat pese don sen gene :D
Printable View
eskıden perı pes hastasıyım ama fıfa yı oynadım gecen adamlar karete yapıor resmen aman deıdm murat pese don sen gene :D
bir PES manytağı olarak PES 2012 diyorum :D fifa 2012 de oynadım ama nedense hep itici geldi bana fifa :)
şimdi hangisini alıyoruz ?
şimdi fifa12 aldım
beyler cidden turnuva yapalım ya :D
ps3 de fifa2012 ve pes 2012 nin demolarını indirdim
futbol oyunlarını çok beceremem aram yok ama pes 2012 çok zor beceremedim oynamayı
fifayı çok daha beğendim grafik olsun menu olsun vs
2012 yi alıcam ya pes berbat olmuş pas veriyorm dağlara taşlara gidiyor fifaya alıştım bugun biraz oynayınca :D
çok iyi değilim ilk futbol tecrubem olcak baştan soyliym hahaha :D
ps1 den beri pes oynuyorum .. ISS ve winning eleven serileri olarak yani .. hiç fifa oynamadım yani .. PES 12 i alıp oynadım FIFA 12 i aldım ps3 de oynuyorum ve FIFA bence başarmış .. pes de sıfıra in kaleci yatsın vur gol .. oyun gereksiz hızlı ve çok karambol yaşanıyor .. FIFA'da paslar , ortalar ve özellikle oyuncuların fizik tepkileri çok çok iyi ..
Fanatik
buyrun :)
ahmet abi haber ette 2009 da gol show yapayım sana :p :D :D
müsait olursam bende gelmek isterim ps3 olayınıza.
Bro benim niye bundan haberim yok :)
Bende 2011 ile Fifaya basladim ve sadece Virtual Pro oynuyorum :)
2011 de Dunyada ilk 50 takim arasina giren tek Turk takimi olduk Turk Raiders ile simdi 2012 icin Marvelous Existence i kurduk yine devam ediyoruz 2700 lu puanlardayiz
Seni ekliyim psn e konusalim bro sevindim vp oynadigina :)
yarın ve pazar olarak hiç zamanım yok hatta 15ine kadarda katılamayabilirim işlerden dolayı geç cıkıcam siz programı duyurun abi müsait oldugumda katılırım size :)