arkadaşlar ios5 de bbm gibi bir program war dedi biri acaba 3gs e de yükleyebilicekmiyiz?
Printable View
arkadaşlar ios5 de bbm gibi bir program war dedi biri acaba 3gs e de yükleyebilicekmiyiz?
çıkma tarihi neymiş tam olarak ? haftaya ingilterede olucam çıkmış olursa isteyene getirebilirim :)
4s hayırlı olsun
Apple iphone sayfasını yeniledi ;
www.apple.com/iphone
http://i.imgur.com/4G3rn.png
toplantı bitti . IP5 in adı bile geçmedi :)
:D hala ucuza aypon alacagina inananlar var
İp5 i beklemek kadar sacmaydi. Bosuna demedik cikmaz diye
Nolldu :D
Apple's 'Let's Talk iPhone' keynote liveblog! -- Engadget
buyrun i phone sapıkları :D
Yeni uygulamalar.
http://i.imgur.com/GfIrS.png
Sirf yeni menu icin bile gecilir ios5 e
3gs yi sormussunuz sanirim evet ios5 destekli 3gs lerimiz kaya gibi masallah bos yere para vermemek lazim yenilere :D
menüde ne farklılık var?
itunesdan update baktım 3gs için gelmemiş update
bu arada fiyat yine aynı.. ingilterede 4 de 499 pounddu.. şu an 4s 499 pound 4 ise 420 pounddan satışta..
En iyi yenilik bence artik telefondan itunes olmadan guncelleme yapabilmek
itunes olmadan yapılıosa mukemmel
Ya bu kıbrısta Beyaz Iphone 4 için 1600Ttl fiyat verdiler bana Turkcell bayisinde. Güvenemiyorum bunların Amerikadan mı Çindenmi geldigine , neresine bakmam lazım bunun saglam oldugunu anlamak için?
fabrıka cınde olması bısı degıstırmez zaten kapak arkasında çın yazıyor ama cın malı olayı baska bısı sonucta adıdas nıke nınde fabrıkaları orda ama adamlar kalıteyı tutuyorlar tabıkı
Yurt dışından gelenlerinde geçmiyo diye biliyorum sormuştum apple a sadece gelen laptopların 1 yıl garantisi oluyomuş.
Valla burdaki Turkcell'e pek güvenemem :)
Vardır yaa elbet bi yeriden anlaşılır çakmamı normalmi oluşu, galaxy2 sanırsam 1120tl dediler.
dostum kıbrıstan cihaz almak istersen 1250 ye arkadaşım 3 ay önce aldı dövizin artması ile arttırdılarsa eger 1300-1350 arası rahatlıkla alabilirsin. Ürünler tamamen orj bildiğim kadarı ile dubaiden fln geliyor yanılmıyorsam fakat garanti durumu yok işte.
Konuyu biraz toparlayacak olursak,
iPhone4S teki tüm yenilikler başlıklarla,
- A5 İşlemci Dual Core (İphone 4 e göre 2 kat hız şeklinde bir iddia var ancak ip4 yeterince hızlı bence)
.- Daha iyi bir ekran kartı (Oyun konsolu olarak kullananlar için olumlu bir gelişme, bir çok kişi için gereksiz yine)
.- İyileştirilmiş pil (ip4: 5.25Whr, ip4S: 5.30 Whr - Bu kadarcık bir iyileştirme!) whr=watthours
.- İyileştirilmiş çekim gücü (anten yeri değişikliği ?!?)
.- 8mp kamera (ip4 te 5mp)
.- HSDPA ile daha yüksek hızda internet (3G)
.- 1080p HD video kaydı
.- 64 gb olan modeller (32gb var bende, deli gibi dolu, daha yarısını ancak doldurabildim, 32 bile gereksiz)
.- SIRI - Ses tanıma teknolojisi (Türkçe desteklemiyor)
iOS5 konusunda ise ip4 lerde öyle düşünüldüğü gibi kasma performans düşüklüğü, cihazın yavaş çalışması gibi sorunlar olmaz zira iOS5 in testleri ip4 lerde yapıldı..
Kimse de 4.3.3 ten daha yavaş bu demedi iOS5 için.. Aynı performansı verecektir.
Tek olumlu gelişme iOS5 in önümüzdeki hafta çarşamba günü yayınlanacak olmasıdır..
Sonuç olarak dağ fare doğurdu, ah ulan süpermiş bu bende de olsaydı keşke diyeceğim donanımsal bir özellik olmadı..
Ancak iPod Nano çok güzel olmuş.. Saat vs olması, çok hoşuma gitti..
"Ucuz iPhone" görücüye çıktı! - En Son Teknoloji Haberleri - HTEkonomi
gibi birşeyde var.
çok şükür huzura erdik :D
Sunum sonrası Apple hisseleri düşmeye devam ediyor :)
AAPL: Summary for Apple Inc.- Yahoo! Finance
Patladı adamlar :)
http://finance.yahoo.com/news/New-Ap...89211.html?x=0
Ipod nanonun resmi vamrı?
çok kral bi tüplü iphone yapıyorum 3dmax te geçmişten bugüne stayla :D , birazdan biter rendar ları.
Alın size iphone 5 :D
http://i53.tinypic.com/10fq7nl.jpg
2 Kat hız ,
1080p HD Kayıt,
Ekran kartı,
bir çok geliştirme mevcut alınırdı Askerlik olmasa :)
Öncelikle, Apple'ın yeni akıllı telefonunun işlemcisi, iPad 2 üzerinde de kullanılmış olan A5 ile değiştirilmiş. 1 GHz hızında çalışan bu işlemci, 2 çekirdek içeriyor. Ayrıca geliştirilen grafik işlemcisi de, 7 kata kadar daha yüksek performans sağlıyor.
iPhone 4S'in batarya süreleri de, akşamın bahsedilenleri arasında. 3G ile bağlanıldığında 8 saate kadar konuşma süresi sunan iPhone 4S, 2G görüşmelerde ise çıtayı 14 saate kadar çekiyor. 40 saat aralıksız müzik keyfi yaşatabilen akıllı telefonun, 3 boyutlu oyunlarda ne kadar bir batarya sunduğundan bahsedilmemesi kafalarda soru işareti bırakıyor.
iPhone 4'teki anten problemine kafayı takan Apple, harika bir çözüm üretmiş. iPhone 4S'teki çift anten, otomatik olarak birbirleri arasında geçiş yaparak maksimum sinyal gücü vaat ediyor. Bundan böyle "Telefonu sağ elle tutalım, daha iyi çeker." geyiği yapmamıza gerek kalmayacak gibi görünüyor.
Yeni iPhone'un yenilenen bir diğer özelliği ise kamerası. iPhone 4S'in kamerası, bundan böyle 8 megapiksel fotoğraf çekimine olanak sağlıyor. Ayrıca arkadan aydınlatmalı CMOS sensörü sayesinde, %73 daha aydınlık görüntü elde edilebiliyor. Görüntülerin keskinliği de %30 artırılmış.
Apple'ın tasarladığı Görüntü Sinyal İşlemcisi, yüz algılama teknolojisinin yanısıra %26 daha iyi beyaz dengesi vaat ediyor. Art arda fotoğraf çekimlerinde ise iPhone 4S harikalar yaratıyor. İlk fotoğraf çekimi 1.1 saniye sürerken, bundan sonraki diğer fotoğrafları 0.5 saniye aralıklarla çekebiliyorsunuz. Bu değeriyle iPhone 4S kamerasıyla, diğer akıllı telefonları ezip geçiyor!
Video çekimi ise 720p'den 1080p'ye yükseltilmiş. Beraberinde gelen titreşim engelleyici özellik ile, videolar daha anlaşılabilir bir hale gelecek.
AirPlay Mirroring ile ister kablolu ister kablosuz olarak daha büyük ekranlara bağlanıp, görüntüyü o ekran üzerinden alabileceksiniz. Hali hazırda grafik işlemcisi anormal bir şekilde güçlendirilmiş olan cihazın, ev konsolu olarak kullanılabilecek olması dikkatimizi çekiyor.
Bahsedilen en son özellik ise Siri adı verilen yapay zeka teknolojisi. Üzerine çok fazla konuşulan bu yapay zeka, sizin anlık sorularınızı ve isteklerinizi yanıtlıyor. iPhone 4S'in anlatım esnasında karşılaştığı bazı sorular ve verdiği cevaplar / karşılanan ihtiyaçlar dikkat çekiyor.
"Bugün hava nasıl?" sorusuna iPhone 4S, "Buyrun size hava durumu." cevabını verip, hava durumunu görüntüleyebiliyor.. "Bugün yağmurluk giymem gerekir mi?" sorusuna ise "Hava, bugün yağmur yağacağa benziyor." cevabını vererek bizi dumura uğrattı.
"Yarın beni 6:00'da uyandır." emrine de "Alarm saat 6:00'a kuruldu." şeklinde bir yanıt vererek, hazır cevaplılığıyla beğenimizi topladı.
Konuşmalarımızı yazıya dökebilen yeni özellik ise, sesimizi tanıdıkça daha iyi sonuçlar verebiliyor. Yani iPhone 4S, bir bakıma öğrenebilen bir cihaz. Henüz beta olarak gelecek olan bu özellik, ilk etapta İngilizce, Fransızca ve Almanca desteği sunacak.
Gelelim fiyatlara.
iPhone 4S'in -her zamanki gibi- 3 modeli olacak. Bu modellerden 16 GB olanı 199 dolardan sunulacakken, 32 GB sürümü 299 dolardan alıcı bulacak. 64 GB hafızalı iPhone 4S ise -tahmin ettiğiniz gibi- 399 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak. Bahsi geçen fiyatların, 2 yıllık kontratlı fiyatlar olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.
Ürünün ön siparişi 7 Ekim'de başlarken, 14 Ekim'de Amerika, Japonya ve Almanya gibi ülkelerde piyasada olacak. 28 Ekim'de de 2. dalga, farklı ülkelere ulaştırılacak. Merak etmeyin, 28 Ekim'deki pakette de Türkiye yer almıyor. Ürünün, yıl sonuna kadar 70 ülkeye ulaştırılmış olması bekleniyor.
Alıntı : shiftdelete.net
4 un kılıfını cıkardım bıraz degısıklık olsun boyle kullanıyım
cok ta gerek yok 4s e
4 veya 4s e geçiş yapabilirm fiyatlar böyle olucaksa :)
demiştimben 4s tanıtılıcak diye :D
5 e daha var eksikleri tamamlamak istiyorlar :D
Pil iyileştirmesi dediği bu kadar işte.. :)
Pil iyileştirmesinden ziyade pil kötüleştirmesi olmuş.. A5 işlemci hızlı olacağım diye deli gibi batarya harcıyor :)
http://b1110.hizliresim.com/11/10/5/2568.png
http://www.apple.com/iphone/compare-iphones/