olabilir rüzgarda yaramıyo arabada cam açamıyorum klima vs. bi doktor yolu görünecek illaki
Printable View
ALLAH yardımcın olsun baş ağrısı çok kötü gerçekten senin kadar olmasada benimde bazen çıldırasım geliyor
Öncelikle geçmiş olsun. Forumu bayadır takip ediyordum ancak sizin bu konunuza cevap vermek için kendimi tanıttım.:) Bizim ailedede migren çok sorun oluyor. Çoğu kişide var. Ancak son olarak bi doktorla tanıştık, kendisinin yeri Ankara İncek'te. Sülüklerle migreni geçirdiğini ve %100 olumlu sonuç aldığını söyledi. Biz oraya gitmeyi düşünüyoruz.Dilerseniz yarın telefonunu,tam adresini öğrenip size dönebilirim.Saygılar.
Not: Doktor tedavi için dişlerde amalgam dolgunun olmaması gerektiğini söyledi. Biz amalgam dolguları çıkarttırdık ve tedaviye başlıyacağız yakın zamanda.
bahsettiğin migrenle tam 10 yıldır yaşamaya çalışıyorum ilk defa aynı olan biriyle karşılaştım ilk önce yarım ay gibi gözüm kamaşır sanki ışığa bakmış gibi hiç görme yetin azalır sonra o kamaşma geçince baş ağrısı başlar duvara kafa attığımı biliyorum artık dayanamamaktan dolayı lise zamanında 2 günde bir nöbet geçiriyordum nöbetler ciddi ağırdı sonra nöbet sayısı biraz azaldı ama nöbet geçirdiğim zaman abartısız 5 6 gün iptal oluyor bir iş yapamıyorum ilaç kullandım sen gibi ama faydasını göremeyince bıraktım artık gözüm parlamaya başladımı uyumam lazım yoksa iptal oluyorum
ameliyat vs araştırmıştım zamanında ama önermemişlerdi kesin çözüm olmadığını söylemişlerdi bilmiyorum şu an durum nasıl benim nöbet sayım daha azaldı eskisine nazaran
yaşayan varmı bilmiyorum ama ciddi kötü bir durum en son hafta başı işe gidecem dişlerimi fırçalarken gözüm parlamaya başladı aynada kendimi göremez olmuştum
sinüzitin çok enteresan bi evresi var bende de.Kalp atışlarını beyin yerinden çıkacakmışcasına berbat bi zonklamayla hissettiren çok kötü bi evre...Öyle ki sinüs boşlukları diş köklerime kadar uzanıyormuş..Senede bir veya iki kere vuruyor.Bir hafta on gün sürüyor.O süreçte de canımdan can alıyor.Kaç kere düşündüm kafa tasımdan sondaj yapsınlar diye:D Onun için az çok biliyorum o berbat ağrıyı...
Annemde de migren var , ve 20 senelik migrenini mimaroba da ufak bi klinikte çok basit bikaç hapla kesti bi dokdor..Hatta emin olmamakla beraber alakasız bi hastalığın ilacıydı.Alakasız bi psikolojik ilaçtı...Eskiden takvimin ağrılı geçen günlerini işaretleyen kadının başı şimdi ayda yılda bir anca ağrıyo.
İlaçlarını detaylarını ve doktorun iletişim bilgilerini alabilirim yarın sabah istersen....Allah şifa versin.
babamda da var bende de var migren ikimizde ağır nöbetler geçirmemek için süt ve süt ürünleri,kahve ve çikolatadan uzak duruyoruz ha bide düzenli uyku ve düzenli bir hayat olması lazım.
geçmiş olsun
rabbime şükürler olsunki bu illetten hiç bir şey yapmadan 7 sene kadar çektikten sonra kurtuldum diyebilirim en azından 1-1,5 senedir tık yok maşallah.
çok iyi anlıyorum o yüzden bro seni karıncanın ayak sesini duyurtur bu illet adama
bnde de claster tıpı bas agrısı dıe bişey vardı..doktor öyle soylemıstı..gece 3 sabah 9 aksam ustu 5 gıbı belırlı saatlerde kafamı duvarlara vurasım gelıyodu kafamın sag tarafını hıssetmıyodum elımı suremıyodum..gecelerı uyuyamıyodum...15 20 dkka aşırı şiddetli bir ağrı oluyodu ve artık kafamı kopartasım gelıyodu..emar cektırdım beynımde ur falan varsa benı oldurun dıcektım artık doktora o derece..cunku böyle yaşamak imkansızdı..ama doktora gıttıgımde claster tıpı bas agrısı oldugunu mıgrenın bıraz hafıfı oldugunu sibelium dıe bı ılac ıcıp kurtulacagımı ama tekrarlayabılme ıhtımalı oldugunu soylemıstı..Allah a sukur 6 senedır bişey yok ama heran olabilir..o durumu cok ıyı bılırım..Allah acil şifalar versin..gerçekten bnde annemlere falan söylemiştim eğer beynimde ur falan varsa söylicem imzalıcam doktorlar oldursun beni demiştim..yaşamak zevksiz ve guc bi hal alıyo cunku..kendi hastalıgım ıcın konusursam bol oksıjen ın oldugu karanlık bı ortamda kendıme gelıyodum hatta agrı bayaa bi azalıyodu..doktor öyle bişey olursa derın derın nefes al saf oksıjen o durumda sana gelecek en ıyı ılac demıstı..bilmiyorum mıgren ıcın işe yarar mı ama ben böyle bi cozum uretmıstım kendı kendıme..tekrar dıorum Allah acil şifalar versın ve cok gecmıs olsun...
bende hem sınuzıt hemde mıgren var uzerıne dusmuyorum cunku ac kalmadıgım ve soguk havaya denk gelmedıgım surece rahatsızlık hıssetmıyorum ama hayırlısı...gunluk yemek saatım fıxtır sabah 9da kahvaltımı yaparım ogleden sonrada abanır aksamda ıkı gun ufak atıstırmalar yaparım..eger oglenkı yemegım bır saaat gecsın benı gormeyın dırek gozlerım bulanıyo mıgdem bulanıyo ve hıc bır agrı kesıcının etkı etmedıgı bas agrısı baslıyo bu olayı bıde kısın yasadıgım zaman sınuzıtle beraber adamı o gun hayattan sogutuyo sende genıs caplı arastırma yap arıfım cerrahı doktoru hemsıresı herkeze sor danıs ınsallah bır sekılde bu ısın bılebılen bırıne ve sonuca ugrasırsın ınsanın yarınını bılememesı somut bıseye dayalı olarak kotu...
öncelikle acil şifalar...
Benim bir arkadaşımda vardı ama seninki kadar ileri bir seviyede değildi. İlaçlar antidepresanlar filan kullandı ama pek bi sonuç alamadı. Solgarın bitkisel bi antidepresanı var onu kullanıyor her gün mutlaka spor yapıyor şimdi gayet iyi.
Bendede mıgren var apronax kullanıom 550 mg lık kendımıde işime verıom gecıo bikaç saatte ama gecene kadar azıma ...
Allah kurtarsın wallaha konuyu okuyunca anılarım canlandı insan kendisini öldürmek ister mi ya bu nalet ağrı ne ömrümde hayatımda görmedim insanı delirtiyo Allah korusun inşallah bi an önce çağresini bulursunuz
haftada min 3-4 gün baş ağrım var:(
çok şiddetli olunca, mide bulantısına dönüp
kusuyorum
bastan sona okudum senı cok ıyı anlıyorum hocam cok gecmıs olsun umarım tedavısını bulup bu hastalıktan bıran once kurtulursun :S
aynı şekilde oluyor tam da yazdığın gibi .. yarım ay şeklinde başlıyor .. bende ayna karşısında yakalandığımda aynada kendimi göremedim birebir yazdığın gibi .. lisede 2günde 3 günde bir kesin serumluk vaziyetteydim son senelerde azaldı ama azaldı dediysem gene hayat kalitesi sıfır ..
ameliyatını veya başka türlü kesin çözümünü bulursam ilk sana haber vericem .. :)
ben söylediğimdede inanmazdı .. hatta arkadaşlarım ya hadi iç bi ağrı kesici çıkalım derdi ..
doktora ilk gittiğimizde lise 1di sanırım , doktor anneme ilgi çekmeye çalışyıor demişti , ben şişli etfal de yere yatmıştım annem içerdeydi , duramamıştım ayakta .. annem çıktı ve ilgi çekmeye çalışyıyormuşsun dedi .. orda hastanenin orta yerine kustum .. :)
düzenli olarak ilaçları kullandığımda ay da 1-2 idi .. son 5-6 aydır 1 defa falan oldu .. en son dün gece oldu ..
ben doktora gittiğimde bulamamıştı ilk başta neyin ne olduğunu bende anlamamıştım o zamanlar gözüm parlamaya başlıyordu sonrasında kopuyorsun zaten 2 3 ay gitmemiştim doktora sonrasında gidince çıktı zaten
birazda yaşla alakalı sanırım yanlış anlama, bende lisedeyken falan çok sık geçiriyordum sonra azaldı nöbetler şu an 8 9 ayda bir falan oluyor en son martta oldu benimde