User Tag List

Sayfa 1/9 123 ... SonSon
155 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Araç Sorgu (Clio RS)

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Araç Sorgu Clio RS -Lütfen Yardım-

Arkadaşlar merhaba. daha öncede aynı konuyu açmıştım ama bi yanıt alamadım. linkteki araç hakkında bilgisi olan? kazası var mıdır, kmsi orjinal mi, ciddi anlamda düşünüyorum bu aracı. motorun durumu felan yada bi yerde gören duyan var mıdır arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim.

ayrıca aracın plakasını servisten sorgulatmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? herhangi bir renault servisinden sorgulatabilir miyim? hatta tanıdık servisi olan bilgi alabilirse çok ama çok sevinirim. araç sorgulamaya servisten herhangi birşey talep ederler mi?

çok soru sordum biliyorum ama baya baya heveslendim. yaklaşık 3 senedir rs almayı istiyodum. 1 ay içinde para durumuda çözülmüş olacak inş.

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

araç linktedir:
    Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Servisi ara veya git rica et bilgilerini ücretsiz verirler
    Para talep etmezler
    Araç hakkında bir bilgim yok belki gerçekten orjinal olabilir belkide patlak olabilir
    RS lerde böyle 3-5 pusu ilan var hep güzel gözüküp mındar olan

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana bısey soyluyeyım paranı bıraz daha denkleştırıp temız bır 206 RC al derım hem konforlu rahat 180 hp stock oh mıs gıbı hem gazla hem seklını yap. 2001 model araba sonucta eskıdı 206 RC rs yeme yer.Kimsenın malına camur atmıyorum yanlıs anlasılmasın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Servisi ara veya git rica et bilgilerini ücretsiz verirler
    Para talep etmezler
    Araç hakkında bir bilgim yok belki gerçekten orjinal olabilir belkide patlak olabilir
    RS lerde böyle 3-5 pusu ilan var hep güzel gözüküp mındar olan
    sğlasın selçuk 1-2 servis arayıp bilgi almaya çalışırım bakalım.

Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana bısey soyluyeyım paranı bıraz daha denkleştırıp temız bır 206 RC al derım hem konforlu rahat 180 hp stock oh mıs gıbı hem gazla hem seklını yap. 2001 model araba sonucta eskıdı 206 RC rs yeme yer.Kimsenın malına camur atmıyorum yanlıs anlasılmasın..
    hocam daha zorlayamam bütçemi, bütçe belli malesef. dediin gibi rc daha modelli daha dolu daha fonksiyonluk daha güvenli vs. giderleri ise ikisininde baya yakın aşağı yukarı. rc benzin yönünden biraz zorlar beni. sğl ama şuan için rs daha ideal benim için ve yaklaşık3.5 yıllık hayalim benim rs.

inş. istediğim gibi bir rs bulurum. maksimum 100-110bin km, mümkünse stock yada en fazla fltre egsoz görmüş bi rs arıyorum.

SuperCorr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    max bütçe nedir esneyebildiğin..
    YAMAHA R1-2018 POLO TDI/DSG-ALFA ROMEO MİTO 1.4 TB TCT-YARALIGÖZ GEÇİDİ-

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maks. 16 olur üstüne imkanı yok çıkamam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    günceldir. yok mu bilgisi olan bu rs hakkında?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar ayrıca arayıp plaka sorgulatabileceğim yada bursada gidip plaka sorgulatabileceim bildiğiniz bir servis var mı?

Starion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu aracın sahibi ile telefonda görüştüm. Kendisi aracı ticaret yapmak amacıyla satın almış;esnaf olduğunu söyledi. Boya var mı soruma yarım yamalak cevaplar verdi, hadi nokta vuruşu yapayım diyereken tavanda boya olup olmadığını sordum, "Valla 3-4 parça boya var ama tavanda yok ya, var mı ki? yok yok; yok sanırım ya tavanda valla gelince baktırırsın" diye cevapladı. Aracın iç kısmında da gri kısımları kendisinin boyadığından ve şu an hatırlayamadım koltukların birindeki yırtıktan bahsetti. Fiyatta ise çok çok ufak bir esneme dışında indirime kesinlikle yanaşmıyor. Eğer aracın yakınlarındaysan gidip bakılabilir ama "Bursa'dan kalkıp gideyim mi?" dersen bence telefondaki şahsın konuşması ve aracın fiyatı baz alınırsa zaman kaybından fazlası olmayacak bir ilan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Starion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu aracın sahibi ile telefonda görüştüm. Kendisi aracı ticaret yapmak amacıyla satın almış;esnaf olduğunu söyledi. Boya var mı soruma yarım yamalak cevaplar verdi, hadi nokta vuruşu yapayım diyereken tavanda boya olup olmadığını sordum, "Valla 3-4 parça boya var ama tavanda yok ya, var mı ki? yok yok; yok sanırım ya tavanda valla gelince baktırırsın" diye cevapladı. Aracın iç kısmında da gri kısımları kendisinin boyadığından ve şu an hatırlayamadım koltukların birindeki yırtıktan bahsetti. Fiyatta ise çok çok ufak bir esneme dışında indirime kesinlikle yanaşmıyor. Eğer aracın yakınlarındaysan gidip bakılabilir ama "Bursa'dan kalkıp gideyim mi?" dersen bence telefondaki şahsın konuşması ve aracın fiyatı baz alınırsa zaman kaybından fazlası olmayacak bir ilan..

hmmm anladım hocam. o kmdeki bir aracın koltuğunda yırtık olması biraz entresan. dediğin gibi banada ilk etapta bursadan kalkıp gitmesi zor olacağı için nette araştırayım dedim. çok teşekkürler bilgilerini paylaştığın için. ben telrar araştırmaya devam edeyim. bişeyşer duyarsam sanada haber veririm. sğlasın tekrardan.

güneşbalkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Renault Clio 2.0 Sport 2002 Model 16.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk

bu araca baktınız mı ? ne durumdadır bilgisi olan var mı ? fotoğraf itibari ile düzgün gibi sanki
    El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hello there Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Renault Clio 2.0 Sport 2002 Model 16.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk

bu araca baktınız mı ? ne durumdadır bilgisi olan var mı ? fotoğraf itibari ile düzgün gibi sanki
    az çok biliyorum bu arabayı. istanbuldaydı daha önce. eski plakası 34 um 2500. öle fazla rollere felan çıkan bir arabada değildi. kaza durumunu bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyosam chip felanda vardı bu arabada. güzel araba jantları dışında. orjinal jantlarıda olsa süper olacaktı. düşündüğüm araçlar arasında. biraz daha araştırıcam onuda.

Starion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hello there Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Detaya girmeyeceğim fakat tavsiye edilebilir sınırın biraz altında. 13k - 14k civarına alınacaksa olabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Starion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Detaya girmeyeceğim fakat tavsiye edilebilir sınırın biraz altında. 13k - 14k civarına alınacaksa olabilir.
    teşekkürler starion. onuda eleyecez o zaman

jotun
    Misafir
    bu 17'lik rs'i bende aradım sahibi maslakta daihatsu servisinde çalışıyormuş.tel görüşmesinde konuşmaları bana tutarsız geldi yani araba için bir öyle dedi bir böyle dedi.nihayetinde araca bakmak görmek ama 17'lik bir araba değil bence.supercorr satsada ondakini alsak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence de 17 o araç için çok gibi. neyse beklicez o zaman başka bir rs denk gelmesini. yapacak bişey yok

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    UM 2500 e o plakatı biz takmıştık,2.sahıbınden gidip izmirden almıştık o zamanlar çok çok temizdi,aracı aldıgımız abimizin işleri kötü gidince araba hacze gitti sonra satıldı sonra kı durumlarını bılmıorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    UM 2500 e o plakatı biz takmıştık,2.sahıbınden gidip izmirden almıştık o zamanlar çok çok temizdi,aracı aldıgımız abimizin işleri kötü gidince araba hacze gitti sonra satıldı sonra kı durumlarını bılmıorum
    araç temiz gibi ama sanki bakımsız duruyor biraz. biraz masrafla baya bi adam olur gibi bence.

Okan D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uj 5500 temız arac bakım yapılması gereklı trıger falan degısmelı sag janttan araqcı vurmuslardı koltuk aırbagı acılmıstı tamır ettık dedıler ama net bılmıorum araba temız alınır ama servıse baktır kesınlıkle
    RABBİT MK1 gtx 2871
    KNG typer...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)