ben alcam bu shotlardan
tekila içmeye bayılıyorum zaten
Printable View
ben alcam bu shotlardan
tekila içmeye bayılıyorum zaten
la olm koca edirnede ne shot bardağı şişeden takılır edirneli arkadaşlar :D aypsn öyle ufak bardaklarla uraşma günkutum :D
avatar jager topick shot bardağı =)
bu donanlardan bende alıcam şimdi bir tane ne zamandır aklımdaydı metroda migrosta smirnoffun falan promosyonu oluyor ev dolu onlarla olmeganında oluyor.. paşabahçede çok güzeller var ikeadada hesaplısı var..
evet şimdi jack danielsn dogum günüymüş 2 adet hediye shot bardagı veriyorlar ama jack sevmiyorum yoksa alıcam bi 70 lik bardaklarda beleşe gelicek ama içki kalıcak içicek adam yok :D
O buzlu kalıplardan alıcak olan varsa banada 1adet alabilirmi? Ücreti neyse veririm :)
Sahibindende var ne kadar kullanışlıdır tartışılır :D
Sahibindendeki en az 10 adet satıyor ya :(
hacı ben bildiğin su bardağı ile shot atıyorum :D
bizde bi dünya viski bardağı var tozlandılar :D peder bey bira-rakı ve şaraptan başka bişiy içmediği için onlaraba bire şişden rakı bardağı ve şarap kadehlerindende bi takım var
xort kankam nerde taksimde bi clubta nuri alço diye bi zımbırtıdan 38 shot atmışlığım vardır :D
birde tee çocukluğumda bi mekana gittik sex on the beach söyledik adam şişeyi getirdi shot bardağı getirmeye gitmiş adam bi geldi şişe sıfır :D masadaki su bardaklarıyla tokuşturduk anında biz :D
hahah abi ayıptır yav :d
su buz kalıplarındanmı alsam diye düşünüyorum :D
yarın bi kaç magza kaldı cam üstüne onlarıda gezerim yoksa bunu alırım en olmadı bardak ıcın jack danıels alıcz :d
aldım gitti ebayden:D
bende zamanında fellik fellik arayıp bulamayınca gözüme shot bardağı olarak görünen yumurtalığı almıştım denenmiştir %100 çalışıyor :D
http://images.gittigidiyor.com/4269/...42695498_0.jpg