kaçmıycamda napcam her ay arabamı bağlatıyım
ota bo..a arabayı bağlıyolar artık istanbulda
Printable View
Aynen benide cevirdiler bende durmadim kactim 69Tl dur ihtarına uymadıgım icin ceza geldi zaten daha fazlasıda olamaz.
Kacarsan 69tl oda %25 pesin odeme indirimi var zaten.
Kacmassan Orjinal egzos 50tl sok tak 20+20 = 40tl Muayene bilmemne 100tl yaktıgın benzin 50tl bide 180tl egzos cezası... NErden baksan 400Tl
Kim olsa durmaz bu durumda :D
Kaçın derken polisi görüp de tapagaz yapmayın ...
Salağa yatmaya çalışıp üsturuplu kaçabilirseniz affetmeyin... :D
ayar vermiş bişey olmaz
şu ara terör ve polise yapılan saldırılar var... öyle kaçma olayına arkasında bekleyeni anası babası olan girmesin. ateş ederler ve şu durumdada kimse acımaz terörist sandım bastım kurşunu der. ki polislerde tedirgin haliyle. . . .
kaçıp şanslı olan arkadaşlar google dur ihtarına uymadı vuruldu yazıp birkaç haber okusunlar.
ceza ödenir. ilk yazılan siz değilsiniz.
Haklısın...
Araba bağlatmak yiyebileceğin kurşundan daha önemli..
Ortada bu kadar terör eylemi var iken, zırt pırt bombalar patlar iken polis kendisinden kaçan araca, dur ihtarına uymayan araca kurşun sıksa haksız dersiniz.. Ne bilecek polis kendisinden kaçan adam canlı bomba olmak üzere yola çıkmış bir terörist mi değil mi?
Hadi gençsiniz, "bana birşey olmaz" çağlarındasınız anladık da biraz mantıklı olun, biraz yaptıklarınızın doğuracağı sonuçları düşün, biraz kullanın kafanızı..
Valla geçen sene 2-3kere kaçtım ama oda muayene yüzünden , polislerde birşey yapmadı sağolsunlar :)
Ama bu karışık ortamda kaçmak tehlikeli..
Polisten kaçmak nedir yahu.. Dur deyince duracaksınız bunu vay şöyle de vay böyle de diye uzatmak anlamsız.. 500 lira egsoz masrafı çıkacaksa taktırma sen de öyle bangır bangır..
Ofisimin yan tarafında var isparkçı apaçi nin 2000 honda ies i..
Hella flush ları falan geçtim, arabada egsoz yok sanki, onu da geçtim headers bile yok galiba.. Direkt bloktan çıkıyor egsoz gazı sanki.. Öyle bir gürültü.. Ne kadar ses çıkarsa o kadar güçlü arabaya bindim sanıyor armut..
Böyle arabaları durdursunlar da, bağlasınlar da..
yavuz abi aramadan önce kesinlikle video çek ses olduguna dair.
Hep şikayetçi dizel tayfası.. Ses çıkmıyo ya bizden.. Kıskanıyoruz :D hahaha :D :D
Benimde 1-2 kere polisten kaçmışlığım var.. Marifet değil tabiki.. Heleki şu aralar böyle bir hareket çok tehlikeli birşey.. Olur olmaz atar bi tane arkadan.. Gelir bulur oda Allah korusun..
Cezalar ödenir muhakkak.. Cezaya verecek paranız yoksa da takmayacaksınız öyle egzos..Takıyorsanız da sonuçlarına katlanacaksınız. :)
Polisten kaçarsan, adam senin arabanın modifiyeli araç sahibi olduğunu ve bundan kaçtığnı düşünmez.
Ya üzerinde uyuşturucu vardır, yada kaçak göçeksindir, ya teröristsindir sanar. En iyi polyanna ihtimalle sarhoş olduğunu düşünür.
Polisten kaçıp senin plakanı asayişe bildirirlerde gelir evinden alırlar artık. Bütün TC numarasından ruhsatlar ev adresimize gönderiliyor. En kötü ihtimalle gecenin bir yarısında ailenin evinden polis gelip, alıp götürürse çokmu iyi olur.
Şİmdi şöyle bir dikkat ettim, benim mantığımla düşünen yaş ortalaması hep 30 yaş üstü, kaç diyenler 20-23 yaş aralığı. O yaşlarda hormonlar bu atraksiyonları yaptırıyor ama inanın değmez. Bir gün kör kurşanla güme gidersiniz sadece gazeteye 3. sayfa ahberi olursunuz. Ve bunuda 500 Tl ye araba bağlatmamak için yapmış olursunuz.
Her ne nedenle olursa olsun ailenize, sevdiklerinize vereceğiniz üzüntü ise hiçbir şey ile telafi edilmez..