drag zaten yapmıyorum. Ama istemezsenizde stock yazılımla gelirim problem yok. JGL ile denemedim daha önce bilemiyorum.
Printable View
drag zaten yapmıyorum. Ama istemezsenizde stock yazılımla gelirim problem yok. JGL ile denemedim daha önce bilemiyorum.
ASR iptalli dimi sende kelalper 2. viteste 1.4 bastığında direk sona vuruyordur :D
Seni 2. viteste yakalamak lazım 1.4 basınçla :D
Benle dener misiniz sayın meggy :D
Evt Boost sesini bende cok beğendim Rs'nin Maşallahı var :) Ercan abi senide kutlarım CDM cok hırçın yürüyor gördüğüm kadarıyla gittikce daha da ii olcak.
Ukku bey sizinle her zaman denerim şereftir.
Olm selçuk sen söyleyince aklıma geldi dün o yorgunlukla ASR yi kapatmayı unutmuşum. Şimdi dank etti anaa ben kapatmadım diye.
ASR gerçekten arabanın belini büküyor sizlerde
İptal yazılımını alman büyük hareket olmuş
alper programın müsaitse otelde de canın sıkılıyorsa tayfayı toplayıp çay kahve içmeyede gidebiliriz. 532-4516536 kerem
vallahi maşallah araca ben megan rs in stock yazılımla bu şekilde gidebileceğini hiç tahmin etmiyordum rahat bir şekilde k prolu tayyarları harcar :) maşşallah abi aracına arkadaki ufak 2 egsozdan attığı ateşi izlemek keyif vericiydi gerçekten
ercanım senin vti ya diyecek söz zaten yok geçilceğini bilerek sırf arabanı görebilmek için deneyebilmek büyük birşey cdm vti herzaman inançlı bir araç
arkadaşlar type R lar iyi gidiyor rahat şekilde geçemem. Benim aracım stock yazılım ama intercooler ım filtrem ve downpipe ım stock değil. Havalarda soğuduğu için yürürü düzeldi. Sıcakta yine Type R geçebilir. Ama yazılımla bayağı değişiyor.
Sağol Kadir teşekkür ederim elimizden geldiğince bilgimiz paramız yettikçe birşeyler üzerine koymaya çalışıyoruz biliyorsun. Sizin gelmenizde eğlencemize eğlence kattı :)
Okan sağol inanç bitince herşey biter o yüzden inanmaya devam.
Geç gidiyorsun abi normaldir o kadar çok çalışıyorsun.
bu aksam biraz daha erken çıkabileceğim. Saat 9 gibi otelde olmayı ümit ediyorum. Bana telefon numaralarınızı yollarsanız detayları konuşuruz.
Abi halledebilirsem bende gelirim tekrardan :D
Deneme yapilicakmmi burda 1 vti 3 typer bekliyoruz 532 671 50 70 serkan
engin (starion) aradı beni ama malesef ben bugün müsait değilim alper hocam. hafta sonu olsa olabilirdi. haftaiçi zor oluyor. inş. bi dahaki gelişine. gerçi hafta sonu burda mısın bilemiyorum.
Ben vakit bulabilirsem gelmeye çalışacağım. Olmazsa bir daha ki sefere artık. Bir ihtiyaç sıkıntı olursa çekinmeden arayabilirsiniz.
Napıldı, gelişme var mı?
ben anca otele gelebildim. Herkesi aradım ama bişey yapamadık millet evinde uykuya geçmiş biz istanbulda en erken 12 de çıktığımız için yanlış hesaplama yaptık tabi. Haftaya gene gelicem Salı günü. Bu defa bu kadar yoğun olmayacağım. Akşam 8 den sonra müsait olurum. Ancak 1 gece kalacağım haberiniz olsun. Herkese teşekkürler.