Orhan abi adamın köküsün :D nekadar güzel ne açıklamışşın
..sanada kolay gelsin valla kafana koymuşşun zaten :)
Printable View
Orhan abi adamın köküsün :D nekadar güzel ne açıklamışşın
..sanada kolay gelsin valla kafana koymuşşun zaten :)
orhan abi noktayı koymuş :)
bu arada tavsiyeler için sağol'un fakat şenol'un zaten işi gücü belli ve çalışıp kendi parasını kazandığı bir dükkanı var para konusunda işsiz vs felan değil gayet durumu yerinde birisi :)
Aile'ler birbirini tanıyor ve biliyorlar o konuda sıkıntı yok :)
ve kız arkadaşı ile uzun zamandır birlikteler erken evlenmek vs tartışılır ama bu saatden sonra adamı evlendirmekden vazgeçirmeye çalışmak boşa kürek çekmek olur :)
Allah bir yastıkda yaşlanmak nasip etsin şimdiden mutluluklar :)
Aynen ahmet'in dediği gibi,Kanka sinema olayı iyidir,bence onu yap.güzel bi aşk filmi bekle derim :)
hani uzun süreli bi ilşkisi olmasada adam hovardalık çapkınlık yapacak olsa geç evlenebilir ama adamın ztn artık uzun süreli bi ilişkisi var çapkınlık falan çoktan bitmiş bence evlenip yerleşik hayata geçmek mantıklı :)
Bulmak hiç zor değil her kadın bu çizgiye getirilebilir, sen şımartırsın başına çıkartırsın havuz başı lüks otel düğünü ister sen ayrılırsın başkası ile evlenir elin oğlu kendi köyünde düğün yapar millete kır düğünü yaptık der bu iş malesef böyle at sahibine göre kişner baştan konuşmanı düzgün yaparsan kıvırtmadan gerçekleri anlatırsan harbi delikanlı davranırsan kimse sevdiği bi insanı kırmak üzmek istemez aslolanın sevgi olduğu unutulmamalı
Yok evlilik teklifi lüks restoranda aile tanışma yemeği boğazda vs. gibi meselelerle hava atarsan sonrasında bi düğün isterler bi ev eşyası isterler 10 yıl kendine gelemessin zaten o kadar borcun harcın içinde mutlu bi evlilik zor boşanırsın bide boşanma tazminatı ödersin :D
Evlilik konusu değişik bi konu aslında kursu falan olmalı çünkü ana babalar dahil olmak üzere herkes yoldan çıkmış halde bir düğüne 50 100k para harcanıyor yazık israf gerçekten, adam ev alabileceği parayı düğün günü sacıyor sonra 20-30 yıl ev kredisi ödüyor salaklıktan başka bişey değil bence
Olayları çok maddiyata dayalı anlattım ama malesef hayatın gerçeği bu
Daha neler yazacağım ama çok yoğunum :D
evlenmek beni çok korkutuyor etrafımda çokça mutsuz ve ayında boşanmış çiftler var sanırım zaman geçtikçe bu işler zorlaşıyor allah yardımcısı olsun evlenıcek herkesın tabi bende henüz bekarım :D
http://i52.tinypic.com/snzajo.jpg
uçakta teklifi yazan oldumu buraya bilmiyorum ama; uçakta kabin ekibi ile anlaşıp tüm yolcuların önünde yapabilirsin.. tabi bunun için önce bi yolculuk gerekiyor. ve aynı uçakta senin olduğunu bilmemesi gerekiyorki daha bi şaşırtıcı olsun..:) ve bu tür yardımları uçak firmaları yapıyor.. yapman gereken tek şey eş adayının koltuğunu orta kısımlara alıp ön taraftan mikrofonla 100-150 yolcunun önünde teklifi yapma cesaretini göstermek..:) şimdiden mutluluklar dilerim..
[QUOTE=__FrK__;2653183]evlenmek beni çok korkutuyor etrafımda çokça mutsuz ve ayında boşanmış çiftler var sanırım zaman geçtikçe bu işler zorlaşıyor allah yardımcısı olsun evlenıcek herkesın tabi bende henüz bekarım :D
http://i52.tinypic.com/snzajo.jpg[/QU:D:D:D:D süperdi vallaaa...
bence beyaz show tarzı seninkininde seveceği bi yere katılın. orda zaten biraz yağcılık yaparsan çıkıp evlenme teklif etmene izin verirler canlı yayında bomba olur...
Bizim bir arkadaşımızın abisi gece kızın evinin önüne gül ile benimle evlenirmisin canan yazmıştı baya büyük bir emekle kızın çıkmasını beklerken evlenme teklifi yapan arkadaş saklanıyor birtaneside gelip görmeden arabayı yazının üstüne park edip gidiyor kavga olmuştu karakolluk oldular :D :D :D
İşin zor kardeşim kolay gelsin senin içinden ne geliyorsa onu yap ;)
İlk işi evlenme teklif ettiğiniz yüzüğün fiyatını kuyumcuda sordurmak olacaktır.:)
Hayatımda biri varken kadınlardan canı yanmış insanlara anlam veremezdim. Hatta kızardım insan sevince gözü kör oluyor.
Tavsiyem her şeyi kendinizi maddi olarak zorlamadan imkanlarınız dahilinde yapın zaten bir ömür geçireceksiniz birbirinizi tanımanıza maddi faktörler engel olmasın :)
Evlenme teklifine gelince denizde motor turu yaparken başka bir motorun arkasında sallanan 'benimle evlenirmisin' yazısı güzel olurdu. En azından ben öyle düşünüyordum:D
bir arkadaşmz vardı cok romantikdir birisini sevdi evlenmeyi düşünüyordu teklif etme şekli bizi nezarete attırıcakdı ama yinde yapacakdık arkadaşmz uğruna :D
sultan kayıklarıyla boğazda bir tur sonra diz çöküp tam evlenme teklifini ederken bizde köprünün ayaklarından havaai fişek patlatıcakdık(muhtemelen ondan sonra biz karakola teslim olurken oda mutlu mesut takılır sonra bizi gelir alırdı karakoldan) :D kızdan ayrıldı bu plan suya düştü :D
Bu arada faydalı bi mesajım olsun istedim. Dilek balonları var. Yakıyosun alttan gökyüzüne doğru süzülüyolar.
50 tane yak uçur ( yakıp uçurması hiç basit değil ) ortalarında teklif et.
ben bi gemide yaptım gemiyi kapattım güzel romantik bi akşam yemeği en sevdiği çiçekler geminin girişinden masaya kadar gidiyordu güzel bi kaç kelime hoş bi müzik ve yüzük oldu bu resimde kabul edip yüzüğü ilk taktığım andı :) baya sağlam romantizm oluyor
http://img268.imageshack.us/img268/6...9923530810.jpg
Hocam sakın evlenme, çok pişman çok :)
al yengeyi mezarlıga götür ya bnmsin ya topragıınde yüzügü göster :) şaka bi yana fazla abartma beklenti haline gelir normal dawranırsın ilgin azaldı önceden böle deildin lafını çok duyarsın
var hocam var... doğru zamanda doğru yerde doğru insanla karşılaştığında sen de anlarsın umarım.
evli değilim çok çok yakınlarım :icon_tup: evlendi... allah izin verirse 2-3 sene içersinde bende evleniyorum. 28 29 çok geç yaş benim için..
düşünsenize 30yaşında evlendiniz 31 32 de cocuk olsa 20 yaşına geldiğinde bu cocuk siz 51 52 yaşında kendi probleminizle zor uğraşacaksınız şimdiki yaşlı insanlara bakarak söylüyorum bunu.. allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip eder inşallah. :icon_tup:
hahahah
daha ev dizmesi var bu işin
geçmiş olsun:D
ALLAHımmmm neydi günahıımmmmmmmmmm:D:D:D
Evi yapcan tugladan kızı alcan mugladan :D
walla herseyi kız tarafı yapıyo sen altınını alıyosun sadece :)
Ya Şenol Romantizm Ve Sen hiç uymadı bence sen hiç etkili olamazsın :D eline ayağına bulaştırcagına al yüzüğü benimle evlenirmisin de yeterrr...
Olm Şaka bi yana nerden çıktı evlilik falan son 2 gündür görüşmedik noldu la :D
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
valla benim için zaten çok erken ama bunlar hoş bence ya da arabayla gidin karanlık bir yere sohbet filan derken ledli tabelada benimle evlenir misin yazsın karşıda basit ama olmaz diye birşey yok :D
Kişi kendini ne zaman evliliğe hazır hissediyorsa,o zaman evlenmeli diyorum eğer şartlar da müsaitse :D
banada fikir lazım valla yumurta küfesi kapıya dayandı.
Fikirler süper havalarda uçuşuyor görduğum kadarıyla sıkıntısı olanda tek ben değilmişim :D
Burak başım bağlanıo olum :D
Barzolama yüzüğü götür ver kanka ne olcak :D
Kankacığım bnm asılaklımda dürümün içine koymak vardı :D
Bundan 3 sene önceydı dün gibi hatırlıyorum 14 subatta dürümcüye gıtmıstık :D
emin misin son kararınmı :D
ben önce bir yaygara kopardım :) kavga felan ayrılığa kadar getirdim olayı baya bir gerçekçi ama...
ertesi gün elimde yüzük gittim kapısına sabah annesi açtı dedim çağırın ulennn :D geldi yaptım olayı aldım kızı sonra...
sonra isteme ... söz..nişan ...düğün...
sonra tatil...
sonra...ev kirası :D sonra sosyal hayattan fedakarlık :D sonra heryede olma mecburiyeti..
sonra hani çocuk yokmu :D vs. vs. devam eder...
Benm cocuk gözumun önune gelıo 2015 model scenıc 5 le sürünerek gezıo :D:D
Bu arada kararımı verdım sanırım
Karınca yapımda fılm yaptırıp sinema salonunda fılmden önce göstertmek:D
sonra filmi izleme ama al yengeyi yemeğe götür bence filmi izlersen havası kaçar hatta yemeğede eminönüne balık ekmeğe yada başka türlü yengenin sevdiği bişi yemeye götür bence basit ama romantik olsun :) bide leyla ile mecnundaki çiçekçi abla denk gelirse ondan çiçek alırsın :p