Bu arada faydalı bi mesajım olsun istedim. Dilek balonları var. Yakıyosun alttan gökyüzüne doğru süzülüyolar.
50 tane yak uçur ( yakıp uçurması hiç basit değil ) ortalarında teklif et.
K.
al yengeyi mezarlıga götür ya bnmsin ya topragıınde yüzügü gösterşaka bi yana fazla abartma beklenti haline gelir normal dawranırsın ilgin azaldı önceden böle deildin lafını çok duyarsın
var hocam var... doğru zamanda doğru yerde doğru insanla karşılaştığında sen de anlarsın umarım.
evli değilim çok çok yakınlarımevlendi... allah izin verirse 2-3 sene içersinde bende evleniyorum. 28 29 çok geç yaş benim için..
düşünsenize 30yaşında evlendiniz 31 32 de cocuk olsa 20 yaşına geldiğinde bu cocuk siz 51 52 yaşında kendi probleminizle zor uğraşacaksınız şimdiki yaşlı insanlara bakarak söylüyorum bunu.. allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip eder inşallah.![]()
hahahah
daha ev dizmesi var bu işin
geçmiş olsun
ALLAHımmmm neydi günahıımmmmmmmmmm![]()
Evi yapcan tugladan kızı alcan mugladan
walla herseyi kız tarafı yapıyo sen altınını alıyosun sadece![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Ya Şenol Romantizm Ve Sen hiç uymadı bence sen hiç etkili olamazsıneline ayağına bulaştırcagına al yüzüğü benimle evlenirmisin de yeterrr...
Olm Şaka bi yana nerden çıktı evlilik falan son 2 gündür görüşmedik noldu la![]()
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
valla benim için zaten çok erken ama bunlar hoş bence ya da arabayla gidin karanlık bir yere sohbet filan derken ledli tabelada benimle evlenir misin yazsın karşıda basit ama olmaz diye birşey yok![]()
Kişi kendini ne zaman evliliğe hazır hissediyorsa,o zaman evlenmeli diyorum eğer şartlar da müsaitse![]()
banada fikir lazım valla yumurta küfesi kapıya dayandı.
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
emin misin son kararınmı![]()
ben önce bir yaygara kopardımkavga felan ayrılığa kadar getirdim olayı baya bir gerçekçi ama...
ertesi gün elimde yüzük gittim kapısına sabah annesi açtı dedim çağırın ulennngeldi yaptım olayı aldım kızı sonra...
sonra isteme ... söz..nişan ...düğün...
sonra tatil...
sonra...ev kirasısonra sosyal hayattan fedakarlık
sonra heryede olma mecburiyeti..
sonra hani çocuk yokmuvs. vs. devam eder...
low is low
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)