İşlerım cok yoğun o istanbulda ben düzcede uygun gün zaman yakaladığımda yumurta gelmeden hazırlıkyapıyım dıyorum :)
Printable View
İşlerım cok yoğun o istanbulda ben düzcede uygun gün zaman yakaladığımda yumurta gelmeden hazırlıkyapıyım dıyorum :)
Biraz düşündümde ''Ulan bizde evleneceğiz zamanı gelince nasıl olacak, ya beceremezsem zamanında teklif etmesini'' diye ama iş ciddiye bindiyse daha değişik olur olay. O yüzden zor iş ama İnşallah güzel olacağını umuyorum senin açından. Hayırlısı olsun. :) Bu arada bende bekar kalacağım galiba. Aday bile yok be :D Cengiz Kurtoğlu S.p.e.c zamanı :D
herkesin içinde kalabık yerlerde vs vs gösterişe strese ne gerek var anlamadım işlerin ters gitme ihtimalide yokmudur hiç herşey berbat olabilir bu yüzden sakin bir baş başa durumunda durum özetlenebilir kişiye zaten mutluluk veren cümle benimle evlenirmisin gerisi rakı balık gibi :D
Evlenme teklif etti, gözaltına alındı! - Mynet Yurt Haber
Derin güldüm :D
yaşlar tutuyo aga81 olmasın bu :)
halil sen klendin düşün ne halt ediceksin :)
valla kardeşim ben ocak ayından beri düşündüm . halil dahil 100 lerce insandan görüş aldım.
ama sen içindne geleni yap beklemediği anda yap yeter mekan ortam çokta fark etmez. ama sen sen ol benim gibi 130 kişinin önünde yapma .( not: şampanya patlatacaksan bilen bir arkadaş bul. sonra 30 kişi şarapçı gibi kokuyorsun :) )