|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar nazar mı diyeyim , göz mü diyeyim ne diyeyim bilemedim. Yeni tamponları boyattık , pasta cila yaptık. Öyle bir yola girmeye mecbur kaldım ki 5 km hızla gitmeme rağmen zift yapıştı. Geri dönemedim işe yetişmem lazımdı. Jantlarda ve tamponlarda bişey yok temizledim.Fakat davlumbaz , amortisör , çamurluk içlerini nasıl temizlerim ya?Yeni davlumbaz mı alsak bilemiyorum. Çok yok ama bildiğiniz yöntem var mı?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]()
Otomobil: Golf 6 TDI
|
Meguiars veya Atas'ın zift temizleyici spreyleri var.
Sıkıyorsunuz 2 dk bekliyorsunuz zaten zift akıyor bez ile temizliyorsunuz. Ama davlumbazlar vs.. için mazotla yıkama yapan bir yere gitmeniz gerekecek. __________________________________
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Kadett
|
Gerek yok meguiars vs. dünya para
![]() Yarım litre gaz yağı al,mis gibi. __________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Yok
|
evet zift temizlemek için ilaçlar var,çok iyide çıkarıyor boyaya zarar vermeden.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
gaz benzin dizel hepsini sürdük baktık olucak gibi değil meguiars'ın zift ve böcek temizleyicisi var sıkıyorsunuz bekleyip siliyorsunuz bütün zifti aldı sağolsun
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
zift yapışır yapışmaz margarin sürün çıkıyor o zaman. birde davlumbaz zift olsa ne olur ki sonuçta o da siyah ziftte siyah
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Olsa Fena Olmaz..
|
gerek yok ole ozel markalara filan.
kadett turbonun dedıgı gıbı gazyağı al biraz surgerle filan sur biraz bekle sonra temız bezle sil mis. __________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Davlumbazda elimin uzanamadığı yerlerde çok kötü görüntü kirliliği var. Lastikleri sökmek lazım heralde.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: SATILIK > "AOU" Honda Civic 1.4 is
|
gaz yagını onceden bende denedım ne gibi zarar verir bilmiyorum ama çıkartıyor
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
|
boşa vakit ve para harcamayın
mazot + sünger -> şampuanla yıka = pırıl pırıl __________________________________ |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Olsa Fena Olmaz..
|
baskan mazot biraz yormazmı boyayı ? gazyagı birazdaa light sanki
![]()
__________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Bulunduğum yerde gazyağı yok zaten. Mazot alıcam yarın o zaman.Süngerle giricem çamurluk içlerine davlumbaza felan.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Arkadaşlar bu boyada değil zaten. Tampon , maşpiyelleri temizledim ben Turtle Wax ile. Durdum yolun kenarında 6 bez 45 dk harcayarak temizledim de.Dediğim yerlerde sıkıntı var.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: loading..
|
mazot püskürtüp bekleyin arkasından sıcak su ile yıkayın muhtemelen tertemiz olur
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
kompresörle mazot.. eskisinden dah aiyi olur
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: ilk sahibi TEYZEDEN SAXO VTS (Sold)
|
"kardeşim aracımda 7 8aylık zift parçaları vardı marşbiyellerinde gaz yagıyla 5 dakıkada temızledım..ve o kadar uzun süre kalmıstı kaportada..hiç ugrasma başka şeyle direk gaz yagını al sür en fazla 5 dakıkanı alır sılmek..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
iş makinalarının bakımını yapan yerler yapar mı bu işi. yıkama yağlamacılar
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
ya uğraşma onlarla al bi margarin marketten 1,5 liraya sür bekle kendi kendine çıkıyor bukadar stres yaptığına değmez
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: yok
|
Margarin kesin çözüm
sür margarini bekle gözlerine inanamiyacaksin gerçi gördükten sonra margarin yemezsin
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞ BUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |