O dişli takımının 7000 devirde yaptığı sürat 220. 7000'de kesiciye girince şanzıman bitmiş oluyor. 7500 8000 dönersen iş çözülür :)
Printable View
Kim ne derse desin, Renault'un bir çok hot hatch modeli gerçekten sürüş keyfinden uzak.
Ben şahsen yan koltukta otururken bile keyif alıyorum :)
sürüş keyfinden uzak bütün Renault Sport ailesi ne hikmetse Nurburgring te cirit atıp önden çekişli arabaların dünya rekorunu elinde tutuyor. Bu ne yaman çelişki...
sürüş keyfinden sadece araç içi duruş pozisyonu beklenmiyorsa bence çok yakından alakalılar.
Bu arada tartışma ile ilgili sorun yok, hepimiz fikirlerimizi sunuyoruz :) sorun yok.
MK1 RS kullandığım için söyleyebilirim, oturuş pozisyonu biraz yüksek... koltuk ayarını en düşük seviyeye getirmeme rağmen bana yine yüksek gelmişti.. ama sonradan insan alışıyor.. civic vtec2'den RS'e geçince baya bi yüksek gelmişti..
renault eski renault değil bu bir gerçek ancak halen çoğu kişi ön yargılı yaklaşıyor. anlayışınız içinde teşekkürler :)
Ben de ALLAH izin verirse 2 yıl sonra clio rs sahibi olucam,tabi bu kasası degil 2000'li kasalarından :) ,şimdilik 106 yı satınca maddi gücüm yetişmiyor clio rs'ye hem farklı bi renge boyatmak falan istiyorum komple ..
2 Yıl sonraya kendimi hazırladım clio rs düşünüyorum inşallah o zamanlara güzelleri kalır
Tip olarak o kadar abartılı bi çirkinligi yok gayet şirin ve şişman duruyor :) .Donanım olarak söylenecek söz yok zaten ,1.6 sport modeline binmiştim yan koltuktaydım gayet güzel gidiyordu tatmin ediciydi clio rs nasıl gider merak etmeye başladım o günden beri :)
Ön yargılı derken mesela ne gibi bir ön yargı ?
Her arabanın sürüş keyfi başka oluyor. Ben ne yalan söyliyim RS in sürüş keyfini çok beğeniyordum. Ama s2000 e bindikten sonra sürüş keyfi anlayışım tamamen değişti. Geçen bi arkadaşımın Maseratti Quadroporte midir nedir ona bindim ve sürüş keyfi anlayışım tamamen yeniden değişti :hehe: Resmen Resetlendi :D
Göz ucuyla baktımda konuya 1-2 yürümez gibi bişiler çarptı gözüme. Adamlar spor araba yapmış. Çoluk çocuğun şakşak yaptığı rolling gecelerine rollstar değil. Mükemmel bir şasesi var. Çoğu aracın coilover ile bile elde edemeyeceği bir yol tutuşu var. Frenleri kastetmiyorum bile. Neyse gene herkez bildiğini okur Tofaş bile diyen çıkar.
Bir type-R değil..
:D.D Şaka bi yana kısmetse 1-2 aya bende mk1 alıcam sanırım :D
Lansman aracı ve tavan hariç boyalı 42bin tl.Bence yüksek fiyat.
2009 model kazasız boyasız 13bin kmde siyah clio197 tahmini 3 ay önce 40binli veya biraz daha aşası fiyataa satıldı veya sahibi ilandan kaldırdı.
Şehir dışında okumasam muhtemelen bendeydi o araç çok ah çektim :)
güzel arabada sahibinden de 1 tane satılık var.ya alanlar çok beyendi satmıyorlar yada çok iyi bir satış rakamı yakalıyamadı.
1.6 turbo üniteye geçeceğini duymuştum Renault'un yakın gelecekte ama ne zaman bilemiyorum :)
Clio3 RS ciddi yol tutar fakat vites oranları da ciddi kısa bir araç :)