Bende konuylan alakası yok ama şunları söylemek isterim...
Açıkcası Renaultu tofaş statüsüne sokulan RS için gülüyorum sadece
Nedense böyle bir çekişme ve araçlar üzerine bilmeden görmden binmeden bu kadar kolay lekelemek sadece bizim ülkemizde var sanırım ...
Bende VTİ serisinden tüm honda grubundaki arabalar için böyle düşünüyorum ama siz değerleri arkadaşlarım alınır gücenir veya asarsınız yolda görünce tararsınız diye korkuyorum affola ...
Siz VTİ larınızda istikbal koltuklu analog kadranlı arabalara binerken biz yol bilgisayarlı alcantra deri koltuklu arabalara biniyorduk ....
Neyse laf uzatmak olmaz
Reanult RS serisi tamamen özel bir seridir.Azcık araştırılırsa nasıl üretildikleri ne aşamalardan geçtiklerini bilen bilir...
Renault un sevdiğim arabaları sonunda RS olanlar. Gerisi boş ama onlar farklı![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
yeni megane 3'ler (ithalleri) de güzel arkadaşlar..
istikbal göklerdedir
rs serileri güzeldir. bir ara aklımı çelmedi değil.
Failure is not an option.
197 yi tecrübe etmiştim. ta ilk geldiği zaman.
çok çok keyifli. bildiğimiz rsleri unutun
200 daha da iyi diyorlar ingilterede.. burda göremedik henüz
yorumlarım düz yol performansı için geçerli değildir. rollde biz denedik yürümüyor demeyin![]()
220de kestiğini duydum eğer öyle ise cok az hıza sahipgörünüş olarak güzel .
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
666 şeytanmıydı uğursuzmuydu öyle bi muhabbet hatırlıyorm sanki furkan![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Clio 197 'nin 220 de 6. vitesi bitirdiği doğru.
Beni rahatsız etmez ama, çok rahatsız olan bi yazılımla biraz daha devir döner, 235 240'ları zorlar. Egzantrik olmadan o devirleri rahat dönebilir mi orası muamma ama.
Bir de bu arabaların 197 ve 200 hp olması da şaibeli.
Nasıl Clio 172'ler 160-165 hp arası çıkartıyorsa, bunlar da 185-190 çıkartıyor. İngiliz forumlarından araştıranlar varsa görmüştür. Hızlanmada çok iddialı olmamasının bi sebebi de bu. (fn2 typerdan yavaş) Ağırlık eski RS 'lere göre hatırı sayılır artmış, güç istenilen seviyelerde değil.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)