|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: type S Loading...
|
mrb arkadaslar
aracımı b1 arkadas almaya karar werdi... bnde hemen bır arac almam gerkıyor oncelık honda olmasını ıstıyorum Akdenız bolgesınde olursa sewınırım ... Eğer arac bullamassam aracımı satmaktan vazgecıcem ... yardımcı olursanız sevınırım
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
sahibindende 18-22 arası yaz honda seçeneğini tıkla bir sürü bulursun
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ya hondadan başka araba yokmu bu uzayda
![]() bence 2-3 bişeyler daha koy miss gibi 207gt al __________________________________ GTI-6
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
yaa ben honda yı sec dedim arkadaş önceliğim honda yazdığı için , yoksa trabant alsın banane
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: type S Loading...
|
vtı almayı dusunuyorum bu arabanın pıyasası nasıl bılmıyorum acıkcası sedan lardan almayı dusunuyorum ve su arac ıle bılgısı olan warmı Honda Civic 1.6 VTi 1997 Model 23.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 59446344
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Honda CRX
|
peco spor arabayı yapmayımı ogrenmiş ya vay anasını
delsolda alabılırsın abıcım ıkı kısı gezdırmeye razıysan hem daha sportıf tıplı
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Konunun gidişine göre devam et istersen başka yerlere taş atma. Yoksa benim gibi birisi çıkar sen VTI'ı spor arabamı sanıyorsun. Hatta spor araba ne demek biliyormusun diye sorar. Ondan sonra konu uzar gider.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
yaşasın honda ölsün peco
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
Fanatikligin lüzumu yok. __________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:34 ::::

aracımı b1 arkadas almaya karar werdi... bnde hemen bır arac almam gerkıyor oncelık honda olmasını ıstıyorum Akdenız bolgesınde olursa sewınırım ... Eğer arac bullamassam aracımı satmaktan vazgecıcem ... yardımcı olursanız sevınırım