selamlar arkadaşlar ,
aranızda atılın üniversitesinde okuyan , yada okuyan tanıdığı olan var mı . biraz acil bir durum bir kaç bilgi almam lazım . Mühendislik fakültesi olursa daha iyi olur
yardımcı olacak varsa çok sevinirim .
iyi günler
selamlar arkadaşlar ,
aranızda atılın üniversitesinde okuyan , yada okuyan tanıdığı olan var mı . biraz acil bir durum bir kaç bilgi almam lazım . Mühendislik fakültesi olursa daha iyi olur
yardımcı olacak varsa çok sevinirim .
iyi günler
Birazdan arkadaş yardımcı olucak sana,benim hesaptan yazıcak.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
elektrik elektronik mühendisliğinden mezun oldum sorunu sor istersen
Caner
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
selamlar caner , telefon vs verirsen 2 dk rahatsız edeyim seni, forumu meşgul etmeyeyim
Burdan sorabilirsin.
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
buradan sorabilecğeimi biliyorum , forumu meşgul etmeyeyim dedim .
özel mesaj attım
başka yardımcı olabilecek varsa , şu anda mesaim bitti akşam giremeyecğeim nete büyyük ihtimal ,
0beşyüz30 391 73 yirmi6 ya bi çağrı yada mesaj bırakırsanız ben geri ararım .
çok teşekkür ederim şimdiden vakit ayıran arkadaşlar için.
Spawn angaralı oluyor . S13 ü de satayım bir E30 3.25 alayım
1yıldır atılımdayım parayla mezun olabilceğin bi okul ortamda mevcutmakine mühendisliğindeyim ihtiyacın olursa bölüm temsilcisiyle görüştürebilirim
Arif Gökdemir(R-Turbo)
***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html
hukuk var![]()
sağolun hepiniz arkadşlar . 2 gündür öğrenci işlerine ulaşamıyorum sürekli meşgul telefonlar . benim planım acaba özel üni. olması rahatlığını kullanıp elektrik - elektonik müh. 'ne kaydımı yaptırabilirmiyim. mekatronik mezunuyum fakat şu anki çalıştığım sektörde pek bir geçerliliği yok . elektrik elektroniğe girersem eğer bi çıtır ortalama yapıp yatay geçişle doğuşa vs geçmeyi planlıyorum şimdilik. fakat bilgi alamıyorum kimseden
sorun şimdilik çözüldü gibi. p.tesi kayıda geliyorum , ilk dönem mekatronik yapıp ardından yatay geçişle elektrik-elektronik müh. geçiş yapıyorum . inşallah hayırlısı olur..
ve spawn ankarada![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)