Geçmiş olsun ya.Bu kadar sevdiğiniz aracınızın bu hale gelmesi üzücü
Printable View
Geçmiş olsun ya.Bu kadar sevdiğiniz aracınızın bu hale gelmesi üzücü
Foto koyma konusu pek de hurafe değil galiba. Gerçi ben integra'nın fotosunu koydum, ford pert oldu. Ford'un fotosu hiçbir yerde yoktu. Ford da boyasızdı. Ona yazık oldu.
Dava açma konusuna gelince. Alkollü şahsın babası "Allah onu bebeğine bağışladı" diye gözümüzün önünde ağladı. Ne kadar ben de baştan çok sert düşünsem de sonuçta mağduriyetim giderildikten sonra, alkollü araç kullandığı için de kamu davası açıldıktan sonra ayrıca dava açma konusunda kararsız kaldım. Bakalım. Yaklaşımları olumlu. Ama durum ne gösterir, önümüzdeki günlerde belli olacak.
çok geçmiş olsun
Büyük geçmiş olsun.
gecmis olsn arabanizdan bu sekilde ayrilmak zorunda kalmaniz cok uzucu.. kaza yapan surucuyede allah yardim etsin her ne kadar yedigi cok iyi bir .. olmasada en azindan ailesinin canini yakmaz insallah..
gelmiş geçmiş olsun can'a gelecegine mala a gelsin üzücü bir durum
büyük geçmiş olsun,inşallah o sürücüyüde Allah bebeğine bağışlar.
edit: araba gitmiş bile geçmiş olsun :S
Geçmiş olsun. :(
hay allah çok üzüldüm.....geçmiş olsun umarım sıfır zararla kapatırsın bu kazayı....
Abi geçmiş olsun, hakkaten sizlere veya komşunuza birşey olmaması işin tek olumlu yanı. Bu arada aranızda anlaşma işini de garantiye almadan hareket etmeyin derim, bu devirde kimseye güven olmuyor *****.
Seneler önce aynı olayı babamın arkadaşı yaşamıştı, bomba patlamış gibi ses çıkmıştı olay anında. Komserin ehliyetsiz oğlu Rover 400 ile vurmuştu tanıdığımızın aracına, biz onlardayken bi yaz akşamı..
Foto olayına bende aynı kanıdayım, art niyet olmasa bile insanların nazarları değiyor bence.
geçmiş olsun, tek teselli ailenizle size birşey olmaması
çok geçmiş olsun....
obk cok cok geçmiş olsn üzüldüm :( gelen mala gelsin allahdan babasıda sahip cıkms sorununuz çözmeye yanaşmış. inş vuran vatandaşda vefat etmez rabbim cocuguna bağışlar inş.
maddi olarak integradan gelecek paraya ihtiyacın yok ise satma. ben 7 yıldır ayda yılda bir bindiğim si a sahibim
satsan 10civarları ediyo zaten o paraya ihtiyacın varsa maddi olarak satmak zorundaysan satılır yoksa hiç gerek yok aracın kazasız düzgün bildiğin araçsa memnunsan dursun kenarda.
zaten mtv falanda komik rakamlar biliyosun bakım maliyeti acaip düşük kenarda tutmanın.
edit: tüm konuyu okumamıştım size geçmiş olsun yaralıya da allah şifa versin her ne kadar alkolle kaza yapana üzülmesem de allah ailesine çocuğuna bağışlasın
Geçmiş olsun Osman abi.
İnşallah daha güzelini alırsın.
hondayı satmayın, toplanabilecek vaziyette değilmi peki? serviste yaptırın, ödesinler hasarını..
geçmiş olsun üstad üzüldüm valla :(
Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkürler.
Karşı taraf çamura yatmaya başladı bile. Hiç güven vermiyorlar. Olayı sigortaya ve mahkemeye taşıyorum.
Ford'un son hali;
http://img692.imageshack.us/img692/2559/10078674p.jpg
http://img511.imageshack.us/img511/6018/93689105.jpg
http://img6.imageshack.us/img6/4657/24489911.jpg
http://img412.imageshack.us/img412/8004/37575765.jpg
http://img715.imageshack.us/img715/562/74076250.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/527/62890115.jpg
Arabayı gören eksper ile diyaloğum;
Ben: Bu araba kesin pert mi şimdi?
Eksper: Bu araba (pert)^n (pert üzeri en) olmuş zaten.
İntegra da pert.
gün yüzüyle daha fena bi görüntü olmus....
integra ne durumda?
bide vuran şahıs taburcu oldumu acaba...
en iyisini yaparsin mahkemeye tasi...acimamak lazim boyle insanlara duygu sömürüsü ile kurtarmaya calisiyorlar sadece
Abi Çok Geçmiş Olsun Bende Mahkemeye taşıman kanaatindeyim çünkü o adam karısını çoluğunu çocuğunu düşünmüyosa senin düşünmen bana göre mantıksız :S
Çok geçmiş olsun
geçmiş olsun :(
Çok geçmiş olsun ...integra ne durumda
Geçmiş olsun :( En kötü kazanız böyle olsun
satma arabanı bencede dursun sonra pişman olursun..
edit: ilk postu okumuştum sadece. şimdi baktım son sayfaya büyük geçmiş olsun.. ne olursa olsun alkol alıp direksiyona geçen adama acımıcaksın kesinlikle ver mahkemeye..
Camura yatmaya calisiyorlarsa 5 aylik cocuk fln dinlemeyip surundururdum onlari..
Cok gecmis olsun.
Off çok geçmiş olsun.Hem teg'e hemde c-max'e üzüldüm.
çok geçmiş olsun osman abi.çok üzüldük.umarım sorunsuz atlatırsın bu olayı..
fotoğrafları gördüm tekrar geçmiş olsun, bana kalırsa da hiç kimseye güvenmeyin c-max in tutarını kaskonuzdan alın, kasko parası yoksa bile karşı taraftan alır, integra için ise karşı tarafın trafik sigortası ve mahkeme gözüküyor :(
işin üzücü yanı mağdur olan sizin olmanız, tekrar geçmiş olsun.
arkadaş ya kimbilir kaç km hızla girdide bu araç bu hale geldi? yazıktır günahtır ya.tegin durumu nedir peki?
Çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm olanlara:(
Eğer TEG'in ciddi bir hasarı yok ise sigortaya verme çünkü değerinin çok altında para öderler sana 5000TL'yi geçmez yani çünkü bizim araçların kasko değeri 5600TL olarak gözüküyor yani pert durumunda sigorta firması bu rakamı baz alacaktır bilgin olsun...:rolleyes:
benim legacy piyasadaki çoğu araçtan donanımlı en fazla 8 bin liraya satabilirm aracı yerine bu özellikte araç yok bu tür araçlar zamanının en iyileri kanısındayım ve bir gün mutlaka lazım olur diye düşünüyorum satıp ah keşke integram olsaydı demek kadar kötüsü olamaz herhalde bizde ilk araç olarak clio var uzun yollarda hep legacy'imi arıyorum eski meski ama yayla gibi araba :) garaja çekilip h.sonu veya özel günlerde binilebilir diye düşünüyorum istanbul trafiğinde kullanmadıkça sorun çıkartacağını sanmıyorum sağlam araçlar sonunda
edit:Geçmiş olsun son resimleri görmedim Allah beterinden korusun.
Ben de seneler once tanimadigim bir kavsaga hatali cikarak kazaya karismistim,trafik akisina gore hatali bendim ama karsi tarafin trafikte tolere edemicegi bir hata degildi.herneyse karsi tarafin surucusu alkolluydu ve esiyle zabit tuttuk bu zabitin yeni ciktigi zamanlar,ben bunlari hatali yerden ciktigim icin gormezden gelip kaskom var diyerek zabiti tutup hasarimi yaptirmistim. Olaydan 3hafta sonra arayarak sizin durumunuz iyi biz o gun magdur olduk diyerek para istediklerinde kimseye iyilik yapilmamasi gerektigini anladim.suan orda polis cagirip alkol tespiti yaptirmadigima pismanim.size diyecegim sudur ki;yan yatti camura batti vs diyerek kiviriyorlarsa acimayin,geregini yapin.
Takip eden, cevap yazan, geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Karşı taraf çek, senet öneriyordu araçlara karşılık. Ben de evrakla uğraşamaz, o riske giremezdim. Fiat'tan araç satın aldım. Onlar da fiat'a evrakla bir şekilde ödediler. Dün itibariyle C-max ve integra'nın satışını verdim. İkisi karşılığında da 2012 model fiorino emotion 95hp+start&stop mistik gri aldım. Bu şekilde iki aracım da piyasa değerini bulmuş oldu. Yaklaşık olarak integra 12 bin TL, c-max 22.5 bin TL değerini bulmuş oldu.
1.3 multijet motoru oldum olası hep sevmişimdir. 95 hp'lik versiyonu astra J'de var. Fiorino'yu ancak taşıyor. İşimizi görür umarım. Fiorino da kasa olarak fiat'tan öte bir araç olarak görünüyor bana. Çünkü üç marka ortak üretimi bir kasa. Ama tabi ki sonuçta aklımızda sıfır araç almak yoktu. Hele de iki aracı birlemek hiç yoktu. Ama bu başlıkta da belirttiğim gibi yurtdışı meselesi vardı. Integra'yı ne yapalım derdinden bu şekilde kurtulmuş olduk. Dönüşte kafama göre bir araç bakarım artık. Fiorino'ya da ailem biner.
Bu şekilde olması en azından beni zarardan kurtardı.
Karşı taraf yoğun bakımdan çıktı. Muhtemelen birkaç güne evine gönderirler. Durumu iyi. Allah onun babası gibi babayı herkese nasip etsin. Adam araçları aldıklarını bile söylemiyor oğluna. Küçük hasar vardı, yaptırdık diyor üzülmesin diye. Toplamda 70 bin TL'yi bulan maliyeti oldu bu olayın babasına. İnşallah akıllanır da çocuğunu yetim bırakmaz.
gözünüz aydın diyelim ozaman. olayların çirkinleşmeden sizin açınızdan mutlu sonla bitmesi sevindirici.
Osman yeni gördüm kazayı. Büyük geçmiş olsun. Durumu minimum zararla atlatıp yeni bir araç sahibi olmana da sevindim. Hayırlısı olsun artık. Allah beterinden saklasın herkesi.