-
Ben de seneler once tanimadigim bir kavsaga hatali cikarak kazaya karismistim,trafik akisina gore hatali bendim ama karsi tarafin trafikte tolere edemicegi bir hata degildi.herneyse karsi tarafin surucusu alkolluydu ve esiyle zabit tuttuk bu zabitin yeni ciktigi zamanlar,ben bunlari hatali yerden ciktigim icin gormezden gelip kaskom var diyerek zabiti tutup hasarimi yaptirmistim. Olaydan 3hafta sonra arayarak sizin durumunuz iyi biz o gun magdur olduk diyerek para istediklerinde kimseye iyilik yapilmamasi gerektigini anladim.suan orda polis cagirip alkol tespiti yaptirmadigima pismanim.size diyecegim sudur ki;yan yatti camura batti vs diyerek kiviriyorlarsa acimayin,geregini yapin.
-
Takip eden, cevap yazan, geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Karşı taraf çek, senet öneriyordu araçlara karşılık. Ben de evrakla uğraşamaz, o riske giremezdim. Fiat'tan araç satın aldım. Onlar da fiat'a evrakla bir şekilde ödediler. Dün itibariyle C-max ve integra'nın satışını verdim. İkisi karşılığında da 2012 model fiorino emotion 95hp+start&stop mistik gri aldım. Bu şekilde iki aracım da piyasa değerini bulmuş oldu. Yaklaşık olarak integra 12 bin TL, c-max 22.5 bin TL değerini bulmuş oldu.
1.3 multijet motoru oldum olası hep sevmişimdir. 95 hp'lik versiyonu astra J'de var. Fiorino'yu ancak taşıyor. İşimizi görür umarım. Fiorino da kasa olarak fiat'tan öte bir araç olarak görünüyor bana. Çünkü üç marka ortak üretimi bir kasa. Ama tabi ki sonuçta aklımızda sıfır araç almak yoktu. Hele de iki aracı birlemek hiç yoktu. Ama bu başlıkta da belirttiğim gibi yurtdışı meselesi vardı. Integra'yı ne yapalım derdinden bu şekilde kurtulmuş olduk. Dönüşte kafama göre bir araç bakarım artık. Fiorino'ya da ailem biner.
Bu şekilde olması en azından beni zarardan kurtardı.
Karşı taraf yoğun bakımdan çıktı. Muhtemelen birkaç güne evine gönderirler. Durumu iyi. Allah onun babası gibi babayı herkese nasip etsin. Adam araçları aldıklarını bile söylemiyor oğluna. Küçük hasar vardı, yaptırdık diyor üzülmesin diye. Toplamda 70 bin TL'yi bulan maliyeti oldu bu olayın babasına. İnşallah akıllanır da çocuğunu yetim bırakmaz.
-
gözünüz aydın diyelim ozaman. olayların çirkinleşmeden sizin açınızdan mutlu sonla bitmesi sevindirici.
-
Osman yeni gördüm kazayı. Büyük geçmiş olsun. Durumu minimum zararla atlatıp yeni bir araç sahibi olmana da sevindim. Hayırlısı olsun artık. Allah beterinden saklasın herkesi.
-
Vay be baştan sona okudum,konunun gidişatı nerden ne oldu.
Öncelikle büyük geçmiş olsun sorunsuz bi şekilde olay çözülmüş.Araba gelir geçer can sıkmaya değmez.
Yeni arabanızda hayırlı olsun.
-
nereden nereye gerçekten demekki hayırlısı böyleymiş...
yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız....
-
Çok geçmiş olsun. Yeni aracınızla kazasız, belasız günler dilerim.
-
Hiç böyle haltlar yemedim olabildiğince hayırlı evlat olmaya çalıştım ama benim arkamda böyle baba olsaydı olduğum yerin 5 katı yerde olurdum. Helal olsun babaya. Kazayı yapanda aklını başına toplasın adam olsun.
-
Bu arada DH den kalma araç fotosu laneti var dedi ve araç fotosunu koyduğu gibi lanet gerçekleşti resmen. Çok ilginç.
-
çok geçmiş olsun her iki tarada gerçekten cok üzüldüm memleketimin insanı sonucta cana geliceğine mala gelmiş yine allahtan allah babasına bağılşamış cocuğunu bununla hepinize geçmiş olsun tekrardan..
-
Allah beterinden saklasın... Ben de konu hala devam ediyor diye bakmıyordum...
Her şeyin hayırlısı... Umarım en büyük kazanız bu olur...
Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun ...