|
|
#1 | |||
![]() |
Öncelikle herkeze iyi forumlar
Unomu bugun itibari ile Satmış bulunuyorum 7.350 ye verdim.Şu an ticari bir araç arıyorum camlı felan olacak ama...Bir cıkar yol bulamadım en fazla 18000- 19.000 tl civarı bir araç olacak. Doblo Kangoo Connect Peugeot Partner Düşünüyorum bunlar arasında tavsiye edebileceğiniz kronik sıkıntıları olmayan araçlar neler ? Bilgileriniz bana yol gösterecek şimdiden herkeze teşekkürler.Araç Dizel Olacak Bu arada hususi ticari farketmez..Ayrıca Modifiyeye Uygun bir araç olması lazım...Teşekkürler şimdiden. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: UM 106 GTİ
|
Bence arkadaşımdada olan Connect ti tercih et derim digerlerıne gore kasası goruntu olarak daha duzgun yakıtıda bıldıgım kadarıyla cok cok az
__________________________________ 34 UM 1196 Powered by AHM Performance |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: E46 M Compact - Corsa Cdti - SYM JET 4
|
amaç arka tarafta koli, halı, at, eşşek taşımamaksa, corsa d van tavsiye ederim. arka camlar açılıp, yere basılıp, jant, chip , blow off vs. güzel olur.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
Önceden 2001 partner vardı da pek memnun değildim 2001inden |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: E46 M Compact - Corsa Cdti - SYM JET 4
|
dostum o zaman ticariyse iş fantaziye gelmez. italyan ve fransızdan ne kadar uzak o kadar iyi.
kesinlikle ford connect ama arkasından kangoo gelir. peugeot ve citroen'i bence en son düşün.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
kangoo az yakar.
connect taş gibi arabadır. ama ben caddy kullanıyorum sevgiler |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Şahsen Kangoo'yu tercih ederdim,aralarında bana göre en otomobil havasında olan o çünkü,yakıtıda gayet ekonomiktir ve sürüş-oturma pozisyonu v.s gayet güzel.Hayırlısı olsun,belki VW Caddy SDI filanda bulabilirsin.
__________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: artık yok..
|
connect temiz güzel bulabiliyorsanız bence connect... bulamazsanız da kango derim.. parça bolluğu için.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Combo ön taraf corsayla aynı birkaç işlemle çok güzel görünüm olur.
Diğerlerindende daha az yakar. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: FORD CONNECT
|
Connect al rahat et ford connect 2006 model kulnyorum
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Arkadaşımda connect var 350 400 krş yakıyo nerdeyse. Ama gidiyoda. Doblo iyidir ya.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: reklamlardan sonra gangster e21 :)
|
connect o kadar az yakmıyor ama iyi gidiyor o ayrı 1.7 combo en az yakanı sınıfında ayrıca en iyi yol tutanıda bence connect'e binince her an yan yatıcak havası geliyor
![]() caddy std. wv kalitesi ama pahalı connect en sağlamı ve parçası en bulunabilir ve ucuz olanı kangoo , caddy'den sonra binek arac havası veren tek araç combo en az yakan ve sınıfında iyiymiş bu bea dedirtecek derecede yol tutar ben tercihimi connect veya combo olarak seçerdim bu arada son kasa kangoo kullandım arkadaş sanki 2jz kullanıyorum gaza basıyosun yarım saat sonra turbo gelmeye başlıyor sonra gitmeye başlıyo ama iyi devir çeviriyor dizel olmasına rağmen |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Bu saydiklarin icinde kangoo,combo,berlingo bu ucunden birini alirdim kangoo (fc) bir ornektir mesela kolayli hem is icin kullanio hem keyfi.connect in arkalar makas pek saglikli dusmuyor ve hic keyif vermio kullanirken
__________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Şirket Spec Doblo Pre.
|
O Fiyatlara en ideali Kangoo'dur. Ama az kullanılmış, Km'si düşük olursa tabi.
__________________________________ Impressive! |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
1.7 combo city plus öneririm hem binek hem ticari..
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: BMW 3.25Ci
|
Connect öyle abartıldığı kadar azda yakmaz çokda yakmaz.Ama 110lukları fena gidiyor.Taş gibidir.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
1.7 combo her yakıtı yakar
parça sıkıntısıda olmaz chip vs. iyi bir şekilde yürür
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
connect usta taş gibi araba valla 4 senedir aile olarak kullanıyoruz yeri gelir yüklersin yeri gelir uzun yol yaparsın. bi aralar uğraştım biraz bi bak bakalım.
pek bi listesi yoktu düz boru egsoz flitre olayı yaptım 17 jant ile birlikte düşürdüm farları karattım focustaki sinyanller cok hoşuma gidiyordu reno express sinyallerini denedim başarılı oldum ![]() astra lip plakalık cam flimleri falandı filandı ![]()
__________________________________ kimisi yine dener , kimine boş yok. Son Düzenleyen MR.TurboALİ; 06-10-2011 00:46. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:36 ::::

Unomu bugun itibari ile Satmış bulunuyorum 7.350 ye verdim.