User Tag List

11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: A3 2.0 Fsi hakkında?

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question A3 2.0 Fsi hakkında?

uzun süredir arac arıyordum.arkadan itis sevdası yüzünden 330ci bakıyordum fakat ozel sebepler yüzünden aralık - ocak ayına kadar bu sevdama ara vermek zorunda kaldım.babamda beklersen daha iyisini alırım deyince gecici bir arac bakmaya basladım.oyle cok ucmasına kacmasına gerek yok, tipi ve donanımı olsun.Bu arada limit 30-32 bin tl gibi belirlendi ve benzinli düsünüyorum.Tipi ve marka imajı olsun derken ilk cooper s geldi aklıma fakat benim limite kadar olanların hepsi les ve ciddi kazalı oldugu icin vazgectim.Sonra a3 e dondum.1.6 lar hem yakıtı hem performansı ölüm. 1.4 tsi larda limitin oldukca üstünde. Bir an ararken 2.0 fsi ları gordüm. 1.6 fiyatlarına 2.0 full araclar olunca aklıma yattı.Linkte attıgım aracıda gittim gordüm.biliyorum ilandaki fotolar cok kotu ama arac gercekte oldukca iyi duruyor.Donanımı full.Beni en cok cazip eden yanıda 0 hasar kayıtlı olması.tramerden baktım.birde bir ustaya gosterirsek icim rahat olacak ayrıca arac ilk sahibinden oda güzel bir olay.Diger ilanların hepsi büyük hasarlı.

Sorum ise kullanan yada bilenler 2.0 fsi motor nasıldır ? 3-4 ay kullanacagım icin satarken 2. el de cok deger kaybedermi ? piyasasını pek bilmiyorum ama fiyatı iyimidir ? beni üzecek bir tarafı olurmu? bu arada araca 31bin tl fiyat aldım biraz daha zorlayıp 30 a almayı düsünüyorum.Düsünce ve tavsiyelerinizi bekliyorum . tesekkürler.

link:
    Audi A3 2.0 FSI Ambition 2004 Model 33.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 57012480

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.0 fsi en gereksiz motordur belki a3 lerde bassan gitmez 1.6 gibi bide otomatiktir 1.6 dan fazla yakar 2.0 tfsi desen neyse yada 2.0tdi

edit: manuelmiş ama yine değmez zor satarsın 3.30 yerine a3 2.0 tfsi var quattro düz vites eskiden bi tanıdığımın aracıydı temiz araba onu düşünürüm 3.30 ların artık temizi yok

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bence Jetta TSI araştır,full araçlar satışı v.s çok kolay,donanımları çok iyi,performansta gayet iyi.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a3 2.0 fsi ikinci elde satılmaz anormal şekildede yakar haberin olsun bence hiiiç bulaşma o paralara 318 ti mantıklı ama onunda ikinci eli zayıf ne biliyim dizel az yakan birşeyde alabilirsin nasıl olsa satıcaksın bir kaç aya satımı kolay olsunki hemen elden çıkartabilesin

pesimist206 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yerinde olsam 1.6 fsi alırım 2.0 ları satarken kolay satamayabilirsin.bende düşünüyorum 2.0 fsi ama satmak gibi bi niyetim olmadığı için problem olmuyo bende 1.6 fsi a yönelmelisin

UTKU
    34 EM 123

AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..

hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu aracı 2-3 ay binip sonra zor satarsın elinde kalır.. Ayrıca arkadaşların dedikleri doğrudur hiç 2.0 oluşuna 150hp sine aldanma öyle giden bir araç değil zaten artık üretilmeyen bir teknoloji ayrıca tüketimide haddinden fazla. Bunu alıcağına 1.4 tsi al.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

evet ti compact benimde aklıma geldi ama onlarda üvey evlat ya bmw de sayılmıyor tipinide hic begenmiyorum ama aklımın bir kosesinde.Ama daha sonra alacagım arkadan itis güclü olacagı icin bir süreligine arkadan itisten vazgectim sayılabilir.tesekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pesimist206 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yerinde olsam 1.6 fsi alırım 2.0 ları satarken kolay satamayabilirsin.bende düşünüyorum 2.0 fsi ama satmak gibi bi niyetim olmadığı için problem olmuyo bende 1.6 fsi a yönelmelisin

UTKU

2.0 fsi a yonelmemin sebebi 1.6 fsi dan ve 1.6 pancardan daha ucuz ve daha donanımlı olması baska sebep yok birde bu arac ilk sahibinden kazasız.1.6 fsi ların limit icerisinde olanların cogu kazalı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu aracı 2-3 ay binip sonra zor satarsın elinde kalır.. Ayrıca arkadaşların dedikleri doğrudur hiç 2.0 oluşuna 150hp sine aldanma öyle giden bir araç değil zaten artık üretilmeyen bir teknoloji ayrıca tüketimide haddinden fazla. Bunu alıcağına 1.4 tsi al.

2.0 olduguna güvenmiyorum zaten biraz arastırdım performansı pek iyi degil ama 1.6 yada 1.6 fsi fiyatına daha donanımlı ve kazasız bir arac bulmam beni buna yonlendirdi offf cok kararsızım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence Jetta TSI araştır,full araçlar satışı v.s çok kolay,donanımları çok iyi,performansta gayet iyi.
    jetta degilde hatchback istiyorum bu mantıkla golf 1.4 tsi a donecegim galiba. 30 bin civarlarında temiz golf 1.4 tsi tavsiye arac fikirlerini bekliyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)