kargoyu alırken içinde ne war diye sormuyorlarmıydı?
Printable View
kargoyu alırken içinde ne war diye sormuyorlarmıydı?
bi bardak soğuk su alınır o 1 tlye de
hepsi buradadan geçen sene yüklü sayılabilecek bi miktarda çeyrek altın almıştım iyi ki aynı sorun onda olmadı gerçi faturası vardı ama faturada kargoyla birlikte geliyodu ve o şirket yurtiçi kargoydu belki onda sistem değişiktir
kargoların kargo torbalarında çek senet altın gümüş vs.taşınmaz sorumluluk kargoya ait değildir ibaresi yazar.ama dediğim gibi fatura ibraz edildiğinde ödemeyi gerçekleştiriler.ben kargocu değilim ama şöyle düşünün kamyonlarca 100 lerce 1000 lerce kargoda 1 2 tanesi yada kaçtaneyse kaybolacak.bu ülkede hangi işletme bu tarz sorunlar olmuyorki.ama dediğim gibi bi şekilde senin mağduriyetini standart olarak fatura ibrazında giderirler.
git laptop almış arkadaşından fatura al wersinler parasını en mantıklı laptop geldi aklıma.
evrak olarak çek senet olabilir onlarıda yollamak yasak diye biliyorum onun yerine başka ne olabilir düşünmek lazım
edit: saat wardı diyebilirsin git bir saatçiden fatura iste kdv sini öde werirler:D
sonra atıyorum 12.000 tl lik fatura aldın 2160 lira kdv ödersin 9840 tl kar da olursun
benim bankaya tahsil için koymuş oldugum senetler kayboldu toptancıyım ankarada meblagını siz düşünün artık ptt 1 tl verebleceğini söyledi :) senetleride tahsil edemedim :mad: senet sahibini aradım benım sorunum degıl seneti getir paranı al dedi ve kapandı olay aynen senin gibi su içtim
Hazır konusu açılmışken trendyol.com'dan alışveriş yaptım ilk defa,teslimat tarihinin son günü bugün siteden bakıyorum hala''tedarikçiden bekleniyor''yazısı çıkıyor karşıma..
Hala kargoya verilmemiş mi oluyor ?
evet kargoya verilmemiş oluyor. trendyol tarzı siteler ellerinde stok bulundurmuyor. tedarikçinin elinde warsa hemen yolluyolar eğer yoksa biraz beklemen lazımki stoklarına mal girsin
şikayetimvar.com a yazın.. enteresan bir şekilde çoğu şey olumlu sonuçlanıyor çünkü adamların embesillikleri ifşa ediliyor..
Vay anasını ya ben de bugün yarın gelir diyorum :(
güvenlik kamerası yokta fatura bi işime yaramaz artık müş hiz. sim kart vardı dedim ztn onlarda o yüzden sordular muhtemelen ve görüşmeler kayıtlı olduğundan bi sonuç alamam ama bana gün içerisinde dönüş yapacaklar orada telefon vardı derim yerlerse gidip fatura kestirilebilir ama uğraşırmıyım bilmiyorum
ama bundan sonra daha dikkatli olacağım kesin o verdikleri faturaya güvenerek neler neler gönderiyodum
aradılar şimdi işleme alınmıştır olumlu olumsuz dönüş yapılacaktır diye bende ya içinteki bi cep telefonu olsa ve art niyetli bir personel paktinden almış olsaydı dedim varsayımlarla ilgili bişi yapamayız sim kart olduğunu biliyoruz dedi..
dikkatli olmaktan başka yapılabilecek bişi yok bundan sonra ancak başınıza böle bi olay gelirse genel müdürlüğü ararken zararınız karşılayabilcek bir ürün bilgisi verin derim
böyle bi yavşaklık varmı ne demek yapacak birşey yok insanların özel mallarını hiçe sayıyolar aç iş veren olarak soruşturma kargo hangi şubeden nereye hangi araçlar kimlerin elinden gittiyse bak nasıl buluyolar onu 2 günde bunlar varya şerefsiz benim tüyümü kaybedicekler böyle üstüne bide yapıcak bişey yok dicekler yemin ediyorum yıkarım orayı şerefsiz köpekler zaten ptt yüzünden 4binliram heba oldu benimkinide kaybetti şerefsiz evlatları zamanında arabam 2 ay yatmıştı bunlar yüzünden topkapıdaki yetkiliye çok sağlam patlamıştım ve kesin biri çalmıştı bunun bide ahiretteki patlaması var
1.7 motor için aldıgım turbo kayıp oldu adamların umrunda olmadı taaa eskişehirden cıktı kutusu falan açılmıştı dava olayları masraflı allah kolaylık versin dostum ama bu işler bagırış çagırışla halledilir gerekirse tüm ofisleri haberdar edip bulurlar
Bu aras kargo kadar dandik bir firma yok!
Biraz sert cik bulmalarini iste.