çok güzel araç :) muhteşem paran olacak :) alacan :)
Printable View
çok güzel araç :) muhteşem paran olacak :) alacan :)
4 kapı olması 10 numara olmuş bence güzel ama turbo oluşu bizi bozar:D
Bence güzel olmuş...
Devir turbo devri zaten gec bile kaldilar.Fn2 turbo olmaliydi.Tum muadilleri turboydu dolasiyila golged kaldi diye dusunuyorum su andaki kasasi.(fn2 vs leon cupra vs focus st vs astra opc)
ön güzel.. arka yine berbat.. 4 kapı olmasıda ruhuna aykırı olmuş bence ..
hibrit yapmasınlarda :D
ep3 baska dunya...:(
önden ok gibi arkadan .ok gibi motor ayrı rezin euro normları hondanın azına ..tı
non vtec turbo muhtemelen vtec altı basma günlerinin sonu geldi :D
yine getirmezler 4 kapı diye TR ye yada en boş versiyonu neyse onu yollarlar
Ben beğendim şahsen ilerde aile aracı olarak bile düşünebilirim ;)
bence hoş bir tasarım olmamış ep3 ile hiç bir benzerliği yok zamanla gözüm alışır severim diyorum ama çok zorrr
fn nin üstüne calısmasalarmıs baska bısey cıksaymıs daha ıyıydı bence.
fn hb pek tutulmadı gıbı.
kaldıkı bence onu cakma olmuş. yeni ibiza mıydı buna benzeyen onden ? arkasıda yenı crx ten kolpa.
ayrıca bence artık typeR gibi bi aracın yenı versiyonunun eskısıne gore +10hp +15hp lerle cıkması cok sacma. sımdı kalkıp bunun sıfırına nerden baksan 75 80 lira derler.
Fn2 deyiz konuyu 4 kisi okuyoruz :D
Sonuc = huzunlendik :D
bende hiç beğenmedim.
Seat ibiza gibi durmuş önden.
bende beğendim.arka taraf daha iyi olabilirdi.
Onden bocanegra terk:) ama gercekten cok hos duruyo:)
önden ibiza bocanegra olmuş
makyajlı FN2 gibi
Fn2nin makyajli hali gibi ama bu sekilde gelirse turkiyeye on numara duruyo:icon_tup:
arka kötü yaaaa
herturlu olmus guzelde
" Turbosuz güçtür Honda " diyip dururduk şimdi ne b.k yicez :D
kesinlikle shop,her shopcunun vazgecilmezi bmw anten yerini almış bu çalışmadada :)
Arka hariç güzel bence .
Birde şu popoya tekme yemiş hissini düzeltebilseler:)
Ah ep3 Ahh!!!!
arkalar disk ama kaliper yok önde var shop olabilir...Böylede çıkarsa karşımıza tasarım bence hoş..ama 2.0 turboya 210 beygir az
bariz photoshop bu arka stoplarını iyi yerleştirememişler
ben daha iyi tasarım yaparım honda için gerçekten tasarımcının değişmesi lazım koreli akrabalar bile aldı başını gidiyo kendi tasarımlarını yapıyolar honda almandan çizgiler alıyo gerçekten üzücü bir durum japon harikası için
başarılı olmuş 1.6 turbo olur inş :) ama 2.0turboysa 210 hp düşün bence atmo ztn 200 dü en az 250 cıkması lazım
başarılı olmuş 1.6 turbo olur inş :) ama 2.0turboysa 210 hp düşün bence atmo ztn 200 dü en az 250 cıkması lazım
ben neden bu uzay kasaya bi türlü ısınamadım :)
Atmosferik motor emisyon kurallarina uymadigi icin turboya donus yapti honda.yeni 2.0 turbo 210hp motor eskisinden daha dusuk yakit tuketimine ve yuzde 30 daha dusuk emisyona sahip.onumuzdeki ay paris auto show'da sergilenecek bakalim yakindan nasil duruyo fotolarda fena diil:)
Jantlarda biraz alman havası var sanki :)
i love german stayla :p:p:p
herşeyi geçtim de vtec olayı nolacak acaba ? 2.0T vtec açacak mı :D
önden ok gibi,arkadan b*k gibi,diye söz vardır :D
ben beğenmedim sevmiyorum turboyu