walla saolun cok yardımcı oluyosunuz...bıde lıselı deyın bana ezın benı belkı ıse yarar hahahahhah
Printable View
Flight simulatör 2004 oyununu indir kur.. oyna.. yani uç.. sonra anlayacaksın uçağın güvenli bir araç oldugunu.. ben böyle atlattım yani sanal pilot olarak uçuş yapıp oynadım korkum bitti.. uçarken her terimi pilot gibi anlıyorum
tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın :D bence cam kenarına otur :)
hahahah :D yok alkol alırsın uçakta diye dedim binmeden pasiflora iç viski yle falan pamuk gibi gidersin :D de yurtiçi zaten zor değilki her yer 1 saat nerdeyse bi yerden sonra zevkli gelmeye başlar lan 1 saat önce nerdeydim şimdi nerde modu olucak falan güzel yani :D
bu arada ben zaten bılıyorum ucagın guvenlı oldugunu da neye gore kıme gore...her yıl mılyonlarca ınsan trafık kazasından gıdıyor ama allah korusun tehlıkelı bı durumda gaz var fren var dıreksıyon var var oglu var...ucakta ne olucak otur ole parcalanmayı bekle...
kardeşim senin gibi bi yapıta yakıştıramadım uçak korkusunu :D
pasiflora iç sabahları tamam devam et:D yalnız korkucak bişi yok ya ben çok bindim thyde teknisyen olarak başlıcam guvenli aletler thy den şasma:)
yılda kaç uçak kazası duyuyorsun kaç trafik kazası kıyaslamaya sokuldugunda en guvenli icat ve istatistil bir kişi yılda bilmem kaç milyon seyehat ederse ancak denk gelme şansı var okadar az yani
araçla kaza basına olum sayısı ucaga gore kat kat fazla kardesım. ucakla hatalı sollama olayı yok mesela :D ucaklar her sefer oncesı mutlaka kontrolden geciyor bunu host arkadaslar daha iyi acıklar hepsi saatlerce havada kalıyor. bence sende ucak korkusu yok ölüm korkusu var bence ılk once bunu yenmelisin.
Hostesleri düşün http://img.donanimhaber.com/upfiles/smiley/naughty.gif
Şaka bi yana bütün bunların başınıza gelme olasılığı 1milyon'da birdir uçmak hala en güvenli ulaşım aracıdır
hahahahah yapıt nedır ya:D:D:D:D walla sorma sımdı tıpımı gorsem oturamıyorum bıle:D
bılıyorum oyle oldugunu da ıste bı hapı mapı yok mu bunun...?
ben yersız g kuvvetı sevmıyorum baskanım:D ucakta hatalı sollama yok ama bı debrıyaj kacırdı mı sut ve gooooll:D
benim binerkenki mantık şu, "ulan düşerse en babası ölürüz .mına .oyim" daha da ötesi olmaz yani en fazla 3dk panik yaşar insan öyle bi durumda Allah göstermesinde hiçbirimize :)
tunay doktora git kardesım bizden sana cozum olmaz :)
hap uyku ılacı ıcersın yanı ama o surup sakınlestırıcı bende cok kullanıyorum mr girerken :D
ölümden kaçamazsın abi boşuna uğraşma :D uçak araba ne farkeder.