mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı
kapalı alan korkunuz yok ve yaşadığınız sıkıntı sadece yüksekte olmak, yere basamamak, yada tehlike anında çaresizliği düşündüren bir duygu ise, bunu bir kaç terapi seansı ve amfetamin tabanlı düzenleyici ilaclar ile halletmek mümkün. Aynı uçak korkusu, hatta biraz yüksek sürat korkusu bende de vardı 3.5 sene önce. Bindiğim otobüs biraz sürat yapsın, hemen inesim geliyor, uçak kalkarken delirecek gibi oluyor ve inişinde de sanki canımı alacaklar ve asla o yere inemeyeceğiz gibi geliyordu. Herhangi bir sarsıntıda o an herşey bitecekmiş gibi ve birşeylerin kesin ters gittiğini ama bana gerçeklerin söylenmediği düşünmeye kadar gitmişti benim olayım..
Sonra baktım olacak gibi değil; bende sağlık çalışanıyım zaten, çalıştığım hastanedeki psikiyatrist hocamdan rica ettim, durum böyle böyle böyleyken böyle diye uzun uzun detayıyla anlattım.. 1 ay kadar bir ilac kullanıp haftada bir, bir nevi terapi seansı gibi bir şey yaptı ve sonuçta artık uçağa binerken ki o panik halimi çabucak atlatıyor, araçlarla giderken yüksek sürat hatta sert manevraları kafamda çabucak çözümleyip, aslında birşey olmayacağını, bütün tersliklerin beni bulmayacağını, bu kadarda şanssız olmamam gerekir düşüncesini hemen kafamda oturtabiliyordum ki zaten herhangi bir terslik olması gerçekten imkansıza yakın uçuşlar için. Düşünsenize, havadan binlerce kilo daha ağır bir nesne havada uçuyor ve yere iniyor.. ve bunu yıllardır yapıyor bu aletler ki, eminim bu teknolojiyi barındıran bir ulaşım aracı ona görede üst düzey güvenli yapıya sahip bir emniyet teknolojisini daha barındırıyordur.
iyi akşamlar..