User Tag List

Sayfa 8/10 İlkİlk ... 678910 SonSon
182 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: ucak korkusu

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka adanaya gidiş - antalyaya gidiş - hataydan dönüşte aynen bu söylediğim oldu

ama izmire gidip gelirken bişi yapmadılar
    gecen hafta bodruma gittim aynısını izmir üstünde yaptı bana keyifli geliyo ama içe dogru ..çanlar olmustur kesin
    www.vava.cars

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk seferden sonra alışırsın ya ilk seferde alkol passiflora ve uykusuzluk 3 lüsüyle git ama uyuduktan sonra nasıl uyanırsın bilemem korkucağın yerler belli kalkıştan sonra bi yerde boşluk gibi bişey oluyo orda bi için gider bide inerken mevsimine göre sallayabiliyor bide dönüşler var sağ camda gökyüzü sol camda bakınca karayı görürken 2 saniye içinde tam tersi olabilir bide bu dönüşü wc de yaşamak var klozet seni içine çekermiş gibi oluyo garip bi duygu

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kalkış çok zevklidir yuav. Direk koltuğa yapıştırıyo seni. Hızlanıp kalkışı çok iyi çok seviyorum.
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende ilk yerden kesildiğinde g*tum boşluğa düşünce yediğim G ile kendimden geçiyorum. izmire araba almaya giderken ölecektim. Şimdi yurtiçi uçakları da küçülttüler hepten pertim çıkıyor. Yükselip rutine binene kadar uçak kalbim ağzımdan çıkacak gibi oluyor. Her bindiğimde tövbe ediyorum ama nafile. ama yükseklik korkum yok. rutine binince uçak aşağıyı seyretmekten de keyif alıyorum.

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uçaktan herhangıbı bır sorun yaşadığınız ıcınmı korkuyorsunuz yoksa bişey olmadıgı haldemı korkuyorsunuz ?
    DR. OWL

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1-2 kere atarax benzeri ilaç içerek uç. Sonrasında zaten gerek kalmıyor. Alışıyorsun.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ucagın düsmesi icin 11 milyonda bir ihtimalin var.O kadarda sanssız degilsindir herhalde.babam 35 senedir pilot allah cok sükür simdiye kadar bi sıkıntı olmadı.umarım motive olmussundur hehehehehe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    psikolog senin çaren fobi olmuş sende bilinçsiz anti depresan kullanma sakın patates olursun
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    korkmamak anormal değil öncelikle. yerden yüksektesin işte kürek kemiğine bağlı kanatların da yok sonuçta. ama korkunu ¨yenmek¨ gibi bakma bence. korkunu düşman gibi rakip gibi görme derim. gayet doğal bir tepki nihayetinde. yenmek ne yahu maç mı bu? korkmaya devam ettikçe de ¨malup¨ mudur yani insan. saçma vesselam. herkesin alıştığı gibi sen de zamanla alışacaksın. sadece senin deyiminle proses süreci kişiden kişiye değişkenlik gösterir o kadar. zamanla seve seve alışıyor insan hiç komplike düşünmeye gerek yok. bitmese de bu korku yine doğaldır. bitmesi şart da değil. sallamayacak kadar azalır ki o da yeterlidir işte. artık korkmuyorum dedğin an da büyük ihtimalle o an olacaktır. sevmiyorum böyle işleri yok sinirlenme yok korkma vay efendim tepki verme. olgunluk bi yere kadar da ot olmak farklı birşey. taş olalım inşaatta kullanın oldu olacak. neyse zaten iş temposunda ekseriyetle uyuyarak geçirirsin. hiç olmadı üç kulfallah bir elham

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim bildiğim şekil özür dilememiştir ki zaten okadar gider yaptı altında kaldın sende yanı okadar giderin altında kalcana gidip 7.50i nin altında kalsan daha az koyardı
    eray bu konuda kavga cikarsa ortaligi karistirmaktan sana tatil gelir ben soliyim yaffruuu uhehueheuheu
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

serdarm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de kalkışlara hayranım yaaa
    İçimden 3 2 1 diye saydığım bile oluyor ahahaha

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tünay arabaya ne zaman binsen araba bozuluyo olm en son seferde benzin pompası cortladı binme hocu uçağa bence

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı korku bendede var düşmesinden değil ama sanırım yükseklik fobimden dolayı (buda yeni oluştu nedense )

yazın bodrum seyehatinden sonra otobüse binmeye töbe ettim uçağa binicem artık yeter demiştim ama yine otobüsle döndüm
    Livestrong

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neredeyse fahri hostluk yapacak kadar ucuyorum son 2 senedir. Haftada en az 2 ucusum var. Ucaga ilk 12 sene once bindim ve o zamanlar deli gibi korkuyordum. Hele takunya hava yollarinda o zamanlar rj- 100 ler vardi.

Simdilerde ise ucmaktan sıkıldım. Bir an once bitse de insek diyorum.

Sana tavsiyem koridorda uc. On siralardan koltuk al. Ucak kalkarken bu ne la cok yavasmis, turbo civic bundan hizlidir de. Ucus ekibine durumu anlat, zaten ucakta altina doldursan yedek bez, kalbin dursa defibrilator, sinir krizi gecirsen sinir ilaci siringasi gibi ekipman ucakta mevcut, o yuzden rahat ol. Hem bizik bildigimiz tunay gibi eglenceli ve hayati ti ye alan adam olarak binsen ucak ve ucus ekibi senden korkar yahu...

pitstop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bendede ciddi biçimde vardı aslında hala var.Ama sana tavsiyem uçağa binince son derece rahat olanlara bakmandır.Onlara baktığım zaman bende psikolojik olarak rahatlıyorum.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi seninki uçaktan yada yükseklikten korkmak mı yoksa ölmekten korkmakmı? bu ikisi farklı şeyler.bu işin eğitimini almış hostes bir arkadaşımla muhabbeti geçmişti.aslında insanlar uçaktan korkmuyorlar bilinç altlarındaki ölüm korkusu açığa çıktığı için böyle yusuf yusuf oluyorlar demişti. aynen bunu söylemişti.En nihayetinde uçakta bir vasıta. Yerde giden 300-500 hp lik makinalara biniyoruzda havada stabil giden bir aracamı binemeyecez. birazda böyle düşünüp kendini rahatlatsan.yada bunu kendine eğlenceli hale getirmek için PSP al birde kulaklık tak GOD of War tarzı yada en sevdiğin oyunlardan birini yükle.O an dünya ile ilişkini kes.Belki bu yöntem yardımcı olur

ysf20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim arkadaş bindi geçenlerde ilk binişi uçak' a ilk harekete geçtiginde 106 ım olsaydı 2'den rollerdim demeye başladı ve sonuç sanırım korkudan olucakki şimdiye kadar 4 boy saplamıştım demeye başladı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ysf20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim arkadaş bindi geçenlerde ilk binişi uçak' a ilk harekete geçtiginde 106 ım olsaydı 2'den rollerdim demeye başladı ve sonuç sanırım korkudan olucakki şimdiye kadar 4 boy saplamıştım demeye başladı
    kalkışa geçen uçağa 4 boy baya inanmış arkadaşın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tünay arabaya ne zaman binsen araba bozuluyo olm en son seferde benzin pompası cortladı binme hocu uçağa bence
    bende ondan korkuyorum ya ıste benım bastıgım yerde ot bıtmez ben ucaga bınerım duser o ucak sonra bı yontem bulurlar bır daha 30 bın yıl ucak dusmez...

Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1-2 kere atarax benzeri ilaç içerek uç. Sonrasında zaten gerek kalmıyor. Alışıyorsun.

mudur ılacın ısmı enteresan sonra kabın ekıbıne gereksız atar yapmayım ben tutuklama yetkılerı fln var adamların

bırde sıkıntı sımdı ben bı ucak kazasında olsem tam anlamıyla *** yoluna olucem cunku ıstense ucak kazasında olumlerı sıfıra ındırecek bı fıkrım var ama bıraz pahalı oluyor....resmen para yuzunden olmus oluyosun..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)