özlenmezmi o günler sokak maçları gazoz kapakları taso futbolcu kartları inşaat'tan kuma atlamak borudan ok atmak okula gitmeden önce civardaki erik ağaçlarını yagmalamak zillere basıp kaçmak :D
Printable View
özlenmezmi o günler sokak maçları gazoz kapakları taso futbolcu kartları inşaat'tan kuma atlamak borudan ok atmak okula gitmeden önce civardaki erik ağaçlarını yagmalamak zillere basıp kaçmak :D
harbiden duygulandım :) önlüğümü attığım gibi sokağa hala gözümün önünde komşu teyzeler sepeti salardı aşa içinde bi sürahi bi bardak kana kana içerdik bilyeli bisikletler düz direksiyon caarrrrrr diye sokaktan aşağı kaç kere kafayı gözü yarardık annelerimiz ekmeği çiğneyip tülbentle bağlarlardı başımıza alnımıza yürüyerek kaybolmadan eminönüne gider gelirdik caminin merdivenlerinde oturur kuşları izler gelirdik şimdi dubaiye tatile gidip gelmek kadar haz verirdi bisikletci amcalar çakal olurdu o yaşta ninjalar vardı mobilet kiralar üstüne 3 kişi binerdik şimdi lambo varmış gibi cocukluk ya o kadar zevk verirdi ama biz gerçekten düştüğümüz yerden ağlayarak kalkmazdık hor da büyüdük şimdiki cocuklar düşüp kalksa başlıyolar ağlamaya neredeeeen nereye harbiden...
çocuklugum değilde artık çocugumun nasıl ortam da nasıl bi çocukluk geçircegini düşünüyorum milletin hali şimdikilerin hali ortada allah yardımcımız olsun valla
Her sözüne her cümlesine kadar katılyorum hepsini yaşadım başımdan geçti şimdi herşeyin çivisi çıktı birlik düzen kalmadı...
Katılıyorum...bakalım bizim çocuklarımızın düşünceleri ne olucak..
çok güzel paylaşım, keşke o yıllara dönebilsek..
hey gidi günler be eser kalmadı :(