|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: volvo s80 2.0t
|
arkadaşlar aydından ticari bi araç ile fiyatta anlaştım ancak bankaya 17bın kredi borcu var aracın ve rehinli durumda,arabanın alımı sırasında yapılacak işlemler neler olur? karşı tarafa parayı verdikten sonra yani haciz kalksın diye bankaya ödedikten sonra hadi adam satmıyorum dedi vsvs bunun yaşanmaması için nasıl bir yol izlemek gerekir?
bir günlük biryerden 17 bın borç bulsun satıştan sonra gider öder dedim oğluna alıcak kimse yok ve banka borcu yüzünden satıyoruz vs dedi |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
Parayı yatırma işlemlerini beraber yapın , ayrıca 17000+ senet imzalatırım deyin , aracın devrini verdikten sonra senedinizi alırsınız deyin , ilk aklıma bu geldi
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
tabi her işlem yan yana olucak mecburen 1 gun içinde tesçildi,noterdi,bankaydı olsa bı derece ama bankadan yazı hemen cıkmıyor sanırım yada ben yanılıyorum ertesi gune kalırsak allahkerim durumu oluyor senet te mantıklı aklımda olsun teşekkürederim.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: NoN
|
tam bilgim olmamakla beraber çok riskli bir durum hem başka şehirden hemde tanımadığınız insanlar sonuçta bence hiç bulaşmayın
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bızım aracta hacızlıydı adam bankadan kaldırttı noterden satısı yaptık.hatta ılk banka eksık yapmıs adam parayı yatırmasına ragmen noter satıs yapmadı gıttı duzelttırdı ole yaptırdık satısı.noterde cıkıyor yanı o satısa ızın vermıyor hacız kalkmadan
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
senet çözüm değil ki , başka bir yol bulun. Mesela para bankada blokede dursun satışı alın bloke çözülsün
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Misafir
|
sen parayı bankaya öde adamdan al arabayı ayrıca araba ne piyasa değeride nedir ?
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
karşılıklı güven işte bu olsa hıc dusunmem , hıc tanımıyorum haliyle acaba olusuyor kafada.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
bizde adamı tanımıyorduk.adam satıs olmayınca araba sızde kalsın dedı
ertesı gun devri aldık.dedıgım gibi adam once bankayla ısını hallettı sonra notere gıttık noterde cıkıyor
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
öle bankaya ödeyıp alamıyorum işte hemen bankadan temız kagıdı gelmesı ertesı gunu bulursa sakat olmasın dıye sıkıntım,ordan trafıge ordan notere gıdılcek araba piyasada 46 - 51 arası 43 e anlastık.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: İbiza Cupra 2
|
ertesi gün polisle gelir alır kötü niyet varsa
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
bunu bı bankaya gıdıp yarın sorucam aklımdaydı zaten tesekkur ederım saol...böyle bı blok durumu varsa sıkıntı yok
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Misafir
|
bankaların havuz sistemi gibi bişeyi yokmu hani bu sahibinde.com hesabı?? sanırım otomobilciler fedarasyonu bu tip bişey yapıyordu ya .
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: vs grandepunto
|
bana sorarsan noterde bi anlaşma yapın sen araca 17000 değerinde bi haciz koydur banka işlemlerini hallettikten sonra top sizde kalır
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
![]() gercı bızdekı hacız dusuktu sanırım adam hemen halletı bu adamın 17bın lıra halletmesı zor baskada nasıl yapılır bılemıyorum |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: İbiza Cupra 2
|
ben clio rs i alırken aynı böyle kredi borcu vardı gittik kapattık ne senet nede baska bişiy vardı valla hc de tanımıyordum arkadası kumar oynadık ama banka işlermleri 2 saat icinde halolmustu satısı aldık döndük su an aynı sey olsa yapmam ama
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: vs grandepunto
|
sanki banka bişey yapamazmış gibi geliyor ama yinede sorup bilgi almak lazım hayırlısı olsun diyelim..
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: TSI
|
işinizi nasıl hallettiğinizi yazarsanız çok memnun olurum bu tarz bi durumda kalmıştım güvenemediğimizden vazgeçmek zorunda kalmıştık.güvenli bir yolu varsa bilmek isterim..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:38 ::::

ertesı gun devri aldık.dedıgım gibi adam once bankayla ısını hallettı sonra notere gıttık noterde cıkıyor