|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2010 Ford Mondeo - 2012 Renault Clio Symbol exp.
|
Evet arkadaşlar bu chrysler 300c lere 1-2 haftadır kafayı takmış bulunmaktayım.
![]() iki aracımıda satıp bunlardan almayı düşünüyorum. Bu 2.7 6 silindir benzinli olanlarından lpg ile binmeyi düşünüyorum. Bakımları,yedek parça fiyatları, kaskosu, en önemlisi yıllık vergisi nedir? motor şanzuman sıkıntısı varmıdır lpg ile arası nasıldır? vs... Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
dizel tercih etseniz daha mntıklı tabi ama fiyatı sizin için engel teşkil etmiş olabilirde 2.7 lpg kombinasyonu tercih etmişsinizdi diye düşünüyorum. yürüyen aksamı arka süspansiyon 5 kollu salıncakları,esp sistemi,difransiyel ve 5g-tronic şanzımanı W120 E-Serisi ne aittir. Ön süspansiyon sistemi de W220 S-Serisine aittir. Çok tutulmasının sebei retro tasarımı ve bunlardı bence.Biraz sempatimde vardır alman ruhlu amerikan kıyafetli kuul bir otomobil.
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
tip olarak benımde hosuma gidiyor detayını bılemem ama gorunusu yakıyor
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: BMW 3.25Ci
|
![]() bu tutulma sebebi mi?
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
W210 işte yanlış yazdık hadi durma yuhla beni.
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Bir arabaya sahip değilseniz Yok olarak Belirtiniz
|
20+ jant, krom bentley panjur, coilover ile dip basık( kısaca dub) tadından yenmez
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: BMW 3.25Ci
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
akabinde 300C hakkında düşüncelerini de yazarsan arkadaşa bambaşka bir yardım da bulunursun. __________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |