|
|
#1 | |||
![]() |
Az once isyerimin onunde polis birini bagliyordu bizim mudurle sohbet ediyorduk dediki gecenlerde biyerde okudum yil basindan itibaren polislerde alkolmetre gibi bir cihaz olucakmis supelendikleri araclarin egsozuna tutup ses olcumu yapicaklarmis birde taksi ve minubuslerin korna seslerine bu cihazla kisitlama gelicekmis. Varmi bu haberden bilgisi olan yoksa artik muayene istasyonlarinda pas tutan kullanilmayan desibel metrelerden polisler kullanmayami baslicak bu umarim lehimize gelisirde egsoz kafasi vardiye artik ulkemizde araba baglamazlar
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
Egsos kafası var diye gene bağlanır istendikten sonra..
Araç üzerinde teknik değişiklik ve aksesuar maddesine girer.. Ha sen sonda stock görünümlü bir son susturucu kullanıyorsundur lâkin aracın bas bas bağırıyordur, o noktada polis senden şüphelenirse desibel metre ile kontrol eder. Madde değişmeden herhangi bir kurtuluş olmaz, madde de değişmez... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
kılcık birine denk gelirsen benim gibi koltuğu cok yatik kullaniyorsun diye bile ceza yazmaya kalkar
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Umariz o maddelerdede degisiklik olur istedikleri zaman herseyi degistirmeye yetkileri var yeterki desibelmetrelerde kullanilmaya baslansin limitin altinda kaldiktan sonra gerisi ceneye bakar tabi uyumlu polise rast gelmekte onemli
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
artık süpersprint egzosların fiyatları 2 katına çıkar
__________________________________ GTI-6
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
bu olay etiketcilerin hepsini bağlatır
en az 6-8li kornalarla geziyorlar
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: FD6
|
Vatandaşın lehine bir iyileştirme ya da geliştirme olacağını mı düşünüyorsunuz?
Kendileri desibelmetre zaten 20yıllık memurlar.. Onlardan iyi mi bilecek minicik cihaz.. Sen ne kadar da "orjinal bu" diye bağırsan da "yok yok orj değil bu sonradan takmışsın bu egsozu" diye ceza yazıp bütçeye katkı yapmak varken niye desibelmetre olsun ki.. __________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Honda nin HFP sport son susturucusu var 08-10 arasi civic si icin essek kadarda cikisi var ondan taktiginda faturali urune ne kulp bulurlar acaba
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: subaru gc8/sti
|
ecv 2 kullanin rahat edin
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
Zamanında aldım yani
__________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: fiat
|
bu ülkede yaşanmaz artık
![]() ![]()
__________________________________ farkı yaratan ayrıntılardır... |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 307&307-100
|
cidden korna yasaklansın. cadde üstünde oturuorum ve bıktım artık boşboş korna çalınmasına
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Çat çat ci taksiciler yandi valla
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Mercedes Capacity
|
Trafik cezası, ülke hazinesine giden bir para kazancıdır...
Altı ayda bir ödenilen MTV olarak ödediğimiz para da öyle... Sıfır araç alırken ödediğimiz ÖTV de öyle... Yedek parça yada aksesuar alırken ki KDV de... Yakıt alırken... Gümrükte parçanız takılırsa ödediğiniz para da öyle... İsterse mezura alıp yükseklik ölçsün, isterse desibel ölçsün... Ben yol sordum, kemerin takılı değil dedi 52 lira yazdı, yoluda söylemedi... ![]() Denke gelmemeye çalışmak, denk gelincede görevini yapmasına razı olmak dışında vatandaşın herhangi çağresi ve görevi yoktur. Anna cadde kaldırımda gece yürüyen adamın durdulup üstü aranan, dünyada kaç ülke vardır ![]() Üzerinde olmaması gereken birşey var mı sorusu ise beni öldürüyor. Ben üzerimde taşıyorsam benim için olması gerekiyordur zaten
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |