|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 08' Audi A4 2.0 TDi , 09' BMW 5.20D
|
Annem sigara içmeme üzüldüğü için yaklaşık 35 saat önce sigarayı bıraktım. Bıraktığımdan beri biraz gerginlik ve sıkıntı dışında bir şey yok. Canım çok istiyor sigara ama abur cubur tüketiyorum sakız çiğniyorum. Sormak istediğim şey daha önce sigarayı bırakanlara veya tecrübesi olanlara; Bu devreden sonra beni nasıl bi süreç bekliyor ? İlk defa ciddi bir şekilde bırakmaya karar verdim neler yapmam lazım.
__________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: fiat
|
inşaallah bırakırsın darısı bana... günde 2 paket başlangıç yaşı 16 şu an yaş 32...
__________________________________ farkı yaratan ayrıntılardır... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
En zor kısmı atlatmışsın. 15 gün sonra tekrar bir vurur baya kasar. Ondan sonra canın sigara çeksede dayanılabilir düzeyde olur. 2 3 ay sonra sadece çayın yanında kahvenin yanında arar olursun. Sonrası hiç çekmez canın en fazla merak edersin içsem ne olur diye. 4 yıl oldu falan oldu benimde bırakalı (1.5 paket uzun marlboro/gün)
__________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
sigaradan oluşan boşluğu abur cuburla doldurmaya devam edersen kilo almaya başlıyacaksın
zor hakkaten kolay gelsin __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
benim bi arkadaşıım akşam yemek yemeyerek bıraktı
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
__________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Peugeot 106 GTI
|
Ilk 3 haftayi atlatirsan gerisi gelir.Ama 3 hafta biraz daralacaksin.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
ilk 1 haftayı atlattıktan bi 10 gün sonra tekrar canın ister, ama öyle böyle değil o durum. sonra canın istemeyecek pek kahvenin yanına ararsın bitek.
bi ara 4-5 ay kadar bırakmıştım da sonra geri başladım, aynen devam günde 1 paket marlboro |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: ???
|
Babam bırakıyorum demişti ve sonra elini bile sürmedi, bi paket içiyordu günde helal olsun demiştim.düşünme sigarayı, akıla getirme araba düşün ygs düşün lys düşün
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
Bu arada ne zaman kriz gelse aklından şu cümleyi geçir "Sigara içerim kimse engel olamaz.Peki diyelim ki içtim? İçene kadar ben boşamı eziyet çektim? Malmıyım ben?"59 kg dan 65e çıktım sigarayı bırakınca. Bana sorsan şiştim millete sorarsan acınacak halden kurtuldum Şu an 70 kg (işyeri yemekleri sağolsun) hala millet zayıf tığ gibisin diyor. Yani kg falan sakın takma kafaya
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
Ben zaten kiloluyum 85 kiloyum boydan pek belli etmiyorum ama şimdi 100'e vurursam kötü olur.
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
inş. fazla zorlamaz bidada içmezsin
bende niyetlendım ama çok stres sinir yaptıgım için dayanadım içtim sende sakin olmaya çalış ![]() konuyu takıpdeyım __________________________________ AŞK'lar Hep 3 Harflidir... GTI-VTI-STI ![]() Murat Ç. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ZOZ c4
|
bi arkadaşım, bıraktıktan sonra sürekli dişini fırçala bol macunla demişti...denemeye değer bence...
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
Sigarayı bırakınca çok kilo alıyorsun diyenler ya sigarayı bırakmayı deneyip bırakamamıştır yada içiyordur hiç deneme yapmamıştır Tabiki kg alıyorsun ama inan abartıldığı gibi değil. Hem extra 10 kg sürekli sigara içmekten gene daha sağlıklı bir durum![]() edit: Görsellik ise sorun onada takılma. Herif dediğin kelli felli olur demişler
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
ilk önce bu kararın için seni tebrik ederim, emin ol bu sigarayı bıraka bilirsin, inan çok basit, kriz falan filan yalan, sadece iste kardeşim, evde tuvalete, mutfak dolabının kapagına, buz dolabının kapagına, 5, 6 yere sigara paketi yapıştır ve yanınada şöyle yaz bıraktım zorunamı gitti
![]() 9 ay oldu bırakalı 20 kilo aldım olsun şifa niyetine 20 gün önce rejime başladım 7 kilo verdim (minikslere teşekkür ediyorum onların arı marka galete diyetine devam ediyorum )sen bu işi başarmışsın en önemli ilacın közlenmiş patlıcandır arkadaşım, lavaş ekmegin arasına patlıcanı yatır üstüne kuru sogan dogra istersen pişmiş kıymada koy üstüne koca bir bardak ayranla göm onu 1 patlıcanda 1 paket sigaranın barındırdıgı nikotin mevcuttur ama dogal nikotin 8 ayı atlatırsan bir daha içmezsin zaten sonrada diyet yaparsın afferim afferim ![]() sevdigin kız sana abi demiş gibi düşün, delikanlı adamsın mecvur bu aşkı terk etceksin
__________________________________ Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
Gerçi her hafta halı saha maçlarına gitmek gibi bir planım var düzenli olarak daha çabuk toparlanmam için...
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: before czt after picanto
|
dostum sigaraya başlamadan önce vaktini nasıl geçiyordun, o günleri düşün...
tamamen psikolojik bi durum....iradeli ol biraz kendini sık zaten yavaş yavaş alışırsın kimse annesinin karnından çıktığında sigarayı bilmiyordu o yüzden sende bitiyo herşey herkesin dediği gibi ilk 1-2 hafta sancılı geçer ama sonrası rahat olur....ilerleyen günlerde de şöyle bi sıkıntı çıkacak...kendime hakim oluyorum nasıl olsa bi tane içiyim dersin sakın yapmaçünkü 8 ay sonra başlayanı gördüm ben bırakalı 1 ay oldu alıştım sayılır...tek sıkıntım eşim dahil yanımda sigara içenlerin sayısının fazla olması sabırlı ol hiç ilaç çay bitki tozu bilmemne bandı filan bunları hepsi hikaye...yeter ki sen kararından dönme
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |