|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaşlar yakın olan varsa bir bakma şansı varmı arabada masraf varmı gelmeye değermi güneş yanığı var dendi kurtulucak durumdamı yoksa boya istermi vs vs vs...
Honda Civic 1.4i S 1999 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 60535058 |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: im yok gibi..
|
önce arabanı sat sonra kaşın
yolun açık olsun
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
sattım kanka arabayı
2 hafta oldu
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: civic
|
fotoğraflardan güzel duruyor araç maşallah
__________________________________ . |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
yokmu yakında genel durumuna bakabilecek..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
kacırma yoksa öluculer dırek gıdıp alıcaktır
ben ankrada cok uygun fıyatlı buldum hep samsundan gelıp aldılar sonra baktım satıyrlar tekrar fıyatı uygun motorda bı sıkıntı yoksa al gıtsın kaza boya degısen taklma bunlara
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Focus II Tdci X pack // Civic 1.4i S
|
bende az önce ilanlara göz atarken gördüm . fena değil . fiyat uygun . arayıp detaylı bilgi al bence . alınabilir bi araç
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
bi ara sürekli görüyordum temiz bir araç gibi duruyodu ama içi nedir bilemem
__________________________________ KÜÇÜKKEN; KIZLAR BARBİE bebeklerden,ERKEKLER ARABALARDAN HOŞLANIRDI!..
BÜYÜDÜK; Şimdi KIZLAR ARABALARDAN, ERKEKLER BARBİE'lerden HOŞLANIR OLDU...! ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: is
|
bende alınması taraftarıyım bu fiyata düz vites ufak oynamalarla tadından yenmez.. kırmızı ve sarı civicler ayrı bi güzel duruyo
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
biri baksa gidip bakıcam telefonda konuştum 1 parça değişen var öncesini bilmiyorum diyor biri bakıp onaylasa yalandan km yapmim oraya kadar...
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |