direk gözlerine bakarak beddua etseydin.. Bunun mantıklı bir yanı yok çünkü
Printable View
direk gözlerine bakarak beddua etseydin.. Bunun mantıklı bir yanı yok çünkü
bugun kıtleme gunlerı 2 3 ayda bır sıkı cevırmeler oluor bugun heryerde vardı cevırme
sametim çok üzüldüm geçmiş olsun bu ara yıl sonu kotalarını doldurmaya çalışıyor şerefsizler, illaki durdurdular mı bir bahane buluyorlar yazmadan göndermiyorlar kaçıncı bu, iyice saçmalamaya başladılar, orj. egzoza ceza mı yazılırmış, takalım silencırsız OTTO yu önlerinde patlata patlata gezelim 18 gün. Şerefsizler filtreye ceza mı olurmuş
bu aralar mersin coştu her köşe başında bir ekip, ellerinde ceza koçanı 4 gözle bekliyorlar
abi keşke yaka numarasını isteseymişsin , numarayı isteyince "sağlam birinemi geldik lan" diye içinden geçiyor sanırım dün geceki çömezlere babam öyle yapıp almış ruhsatı ellerinden
(bizde filtre-baca boyutlarında eksoz ucu-boya derecesinde siyah camlar-)
İyice saçmalamaya başladılar, kendilerine birşey sanıyorlar..
cebine bi 50 papel sıkıştırsaydın bi sorun kalmazdı :) geçmiş olsun...
polısın pekı kafasına gore ceza yazma hakkı varmı? cezayı ımzalamasak nolur?
birinin böyle bi işle uğraşıp mahkemeye falan verip örnek teşkil etmesi lazım.geçen bir konu vardı desibel cihazı falan diye yasayı kanunu bilip hareket etmek lazım sitede avukat arkadaşlar var aslında yasayı kanunu bilir yol yordam gösterir
+5500 bide ülkede kriz yok diyorlar olmaz tabii nasıl olsun hergün binlerce kişiye olmadık şeylerden ceza yazıyorlar..bence devlete para lazım ondan bu işler danışıklı dövüş :)emmiyet devlet =ceza oda =para
Parayla pulla isleri yok gozleri donmus durumda ben iki sefer baglandim egzosttan birinde uslu yoldan siyirmayi denedim yemedi sonrasinda bagardim cagardim tartistim gene yemedi ikiside ise yaramadi bende dedim bunlarla ugrasmiyim soktum egzostumu odama sus yaptim :D
ağır şerefsizmiş.
benim baca borusu yüzünden 2-3 kere durdurdular. hep uyardı geçti.
şans işte.
Ben 3. Cevreyolu spec devam bugun sehir ici sakat gibi:D
iyi yapmış ferrarici polisler kendılerını bırsey sanmaları yokmu delı oluyorum,azcık sesımızın cıkması guzel olmus
ya benle eksozcuya gelır yada emnıyete kagıdı yazar verır onunde yırtarım arar oraya memurla sorun yasadıgmı ekıp ısterım kısacası bende onun canını sıkarım cok sekılde gerekırse doverım bende oyle bı ınat var :)
dövmek değilde men olupta muayene gerekiyorsa ztn kaybedicek pek bişi kalmamıştır mantığıyla olabildiğince uğraştırırdım ama ilk olarak gayet souk kanlı bi şekilde yaka numarasını ister bir vekile haber veriyomuş gibi yapardım en azından huzuru kaçar gece uyuyamazdı