|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 323
|
Arkadaşlar oto yıkamalarda bılıyosunuzdur kiri arındırmak için bi köpük sıkıyorlar, geçen bi arkadaşımın arabasına sıkmıslar hep iz bırakmıs kapı içlerinde falan arabayı temizlicez diye daha beter leke bırakmıslar sağında solunda...
Dikkate alınacak tey şey kalite, güneş altında olmadığı sürece düzgün silindikten sonra sıkıntı olmuyor. __________________________________ MEGUIAR’S profesyonel ürünleri satış noktası, DURUSOY İzmit/Gölcük Sanayi Satılık Mazda 323 sedan 1994 model. Naturally Aspirated Son Düzenleyen Fatih41; 27-04-2012 18:05. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
o köpükte bi sıkıntı vardir bizim buralarda sıktırıorlar araclar saglam cıkıor =)
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
peki araç yıkatmadan önce nelere dikkat etmeliyiz ? köpügün tadına falan bakmak mı gerekir ?
yıkattıgın yerin adresini verirsin insanlar oraya gitmez yada direk orayı uyarırsın buraya bu şekilde yazmak bi saçmalık bence
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
İyi durulamamışlardır. Kuruturkende farketmemişlerdir o yüzden olabilir.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
Sen bak abicim istersende sonra bazı arkadaşlar konu acıyo yok arabanın boyası matlaştı yok orası sarardı burası leke yaptı nasıl cıkartırım diye
__________________________________ MEGUIAR’S profesyonel ürünleri satış noktası, DURUSOY İzmit/Gölcük Sanayi Satılık Mazda 323 sedan 1994 model. Naturally Aspirated |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 34 URK 97 - yüzaltı
|
valla her yerde yıkatmamak lazım adamlar ucuz olsun diye herşeyi koyarlar cilalı köpük diye.. tanıdık bildik yerler en sağlamı
__________________________________ 34 URK 97
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
o köpüğün içinde kostik var arkadaşlar yoksa o kadar kiri nasıl sünger vurmadan akıtır hepsi aynı değil ama kesinlikle tavsiye etmem sonuçta etkili bir kimyasal kaç arabada gördüm cam fitillerini simsiyah akıtıyordu gerisini siz düşünün
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
benzinlikte kopuklu yıkatınca temiz araba daha beter lekelenıyo o yuzden sadece su tutturuyorum ben
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
çamaşur suyundan tutunda herşeyi alır vernikden
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Kocaelinin neresindensin sen hangi yıkama ?
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: ford focus 2 st [diesel edition]
|
arac dısındaki plastik yerlerde renk degisikligi yaptıgını duymustum, ne kadar dogru bilmiyorum...
araci her yerde yıkatmamak lazım, imkan varsa en iyisi kendin yıkaman, sahsen ben oyle yapiyorum... __________________________________ fordfocus2st-diesel edition- |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 99 PgT 106 Gtİ /03 Grand Cherokee 2.7 CRD
|
köpükler kalite kalitedir.20 kg mı 50 tl yede var 250 tl yede var : ) nekadar ekmek okadar kofte : )
cogu kopukde kostık asıt var ama bunun oranı onemlı.fazla oldugu zaman kırın anasını aglatır cıkarır ama ustundekı cılayı alır parlak yerlerı bozar matlastırır arabada leke yapar ..... o yuzden guvendıgınız kalıtelı urun kullanan yerde yıkatın. |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
__________________________________ Tango-1 never dies. Son Düzenleyen Shadow_Dancer; 08-10-2011 21:31. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Gölcükte ama cogu oto yıkama zaten sıkıyo işte ne oldugu belli deıl 1 ton suya 1 kilo koyan var köpürsünde ne olursa olsun diyende cok göz boyamak için
__________________________________ MEGUIAR’S profesyonel ürünleri satış noktası, DURUSOY İzmit/Gölcük Sanayi Satılık Mazda 323 sedan 1994 model. Naturally Aspirated |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Mercedes Capacity
|
Konstre olarak satılan bir malzeme, Bauhaus ta 1-2 marka 5lt bidonda var.
Kimyasal içerikli olduğu doğrudur, Direk teniniz ile temasından kaçınınız diyor kutuda. Ancak 5 senedir aracım bu tip ürünler ile yıkanıyor. 5 senede belki 2 kere ciddi boya bakım gördü görmedi... Geçenlerle Formula1 carnauba ile giriştim canlı canlı duruyor. Boyada bir zarar vs yok. Bir zararını görmedim ben, ama genel olarak ciddi ürünlerle mukayese etmemek lazım tabi. Çokta anlamam bu işlerden. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 00' ies
|
bi kova sabunlu su ve sünger bu işi kökden çözer üşenmesem
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 09'Megane Berline
|
Sonax'a götürüyorum Samsunda köpük makinasından basıyor köpüğü jilet gibi çıkıyor ama iyimi kötümü nerden bilcem
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:41 ::::

insanlar oraya gitmez yada direk orayı uyarırsın buraya bu şekilde yazmak bi saçmalık bence 

) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar