|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: BMW X1 / VW POLO GTI
|
Arkadaşlar merhaba ;
Bi kaç ay içinde sadece haftasonu kullanacağım zevkli spor bir araç almayı planlıyorum bi aksilik çıkmazsa.. Açıkçası az biraz da olsa eski araç almak pek işime ve rahatıma gelmiyor uğraşmak istemiyorum pek.. 2.eli zayıf olan araçlardanda olabildiğince uzak durmak istiyorum Polo GTI her ne kadar otm vites olsada aklıma yatmaya başladı gidişi duruşu donanımı ve fiyatlandırması mantıklı duruyor ama şahsi görüşüme göre 2 kapılı versiyon 4 kapılı versiyona göre çok daha şık tam GTI görünümünde ama sorun şu ki 2.elde genel olarak GTI ın satışı nasıldır? vede özellikle sormak istediğim tek kapılı ( veya 2 kapılı neyse ) versiyonun satışı çok zorlarmı beni yoksa çok az kayıpla kurtarılırmı ? yoksa uğraşma 4 kapılısı en iyisidirmi dersiniz GTI kullanıcıları genel olarak araçlarından memnunlarmı acaba ? sevdikleri sevmedikleri bir yanı ? Aklınıza başka bir araç önerisi geliyorsa önerilerinizi rica ederek beklerim Aslen subaru wrx merakım da mevcut ama hem eski hem temizini bulmak çok zor hemde bende onunla uğraşacak vakit pek yok ... Kriterlerim çok karmaşık değil yakıtı hiç önemli değil amaç zevk veren performanslı bir araç ayırdığım bütçede 40-50 bin TL arası bişey.. Şimdiden teşekkür ederim.. |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]()
Otomobil: Corsa OPC
|
.Onun dışında 50bin+ diyorlardı GTI fiyatına. Sitedeki fiyat ile bayideki birbirini tutmuyor diyorlar. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Eco J
|
106 gündür kullanıyorum. Verdiğim paranın karşılığını aldığımı düşünüyorum. Hiç bir zaman pişmanlık hissetmedim.
__________________________________ OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
Fiyat olarakta evet 53-54 Bin TL civarı.. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: MiTo
|
DSG 2 canavar ama fazla konforlu =)
mitoya da bir göz atın derim. değişik bir araç. 50 bin civarına çıkmadan 38 civarına temiz ikinci ellerini bulabilirsiniz. ama ikinci eli zayıf piyasada az var. O yüzden polo gti güzel tercih, fazla kaybetmeden satarsınız ama ne kadar keser bilmiyorum. otomatik vitesten çabuk sıkılmayın, hem yakıtı önemsemiyorsunuz hem de bütçe fena değil. bana kalsa 2-3 yaşında daha hacimli araçlara bakın derim nacizhane. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: tabanway :D
|
aynen mitonun quadrifoglio bir modeli var düşünebilirsin. Ama Polo GTİ herzaman için +ları olan bir araç özellikle 2.elde.
__________________________________ feel is everything |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
Mini GP .
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 011 C5
|
polo gti hem az yakıyor , hem iyi kaçıyor , hemde dsg konforu var , fiyatıda uygun sayılır.Bence macera aramaya gerek yok , bu sınıfta polo gti en mantıklı seçim olur.
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
![]()
|
Daha hacimli araba derken mesela ? 2.0 motor üstüne vergiler korkutucu seviyelere ulaşıyor 2.0 sorun olmazda daha üstü bir hacime ödenecek vergi uçuyor.. Evet tam zevk aracı ama 2.elde satılabilecek en zor araçlarda kafaya oynar gibime geliyor tabi emin değilim daha iyi bilirsiniz.. Bide 6. yaşlarına girecekler GP ler.. Peki Tek kapı GTI olayına ne diyorsunuz 4 kapı mı Tek kapımı ? |
||
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
2.elde biraz ugrasman/beklemen de cok gozunde buyumez.GP'ler ozel araclar oldugu icin az km'de ve kazasiz saklarsan her zaman belli bir degeri olacaktir. Goruntu olarak tek kapi, ama satarken musteri kitlesi daralacak illa ki.. Ancak kisa surede satmayi da dusunmuyorsaniz 2 kapi alin gitsin derim, illa ki satilir yani tutulan bir araba sonucta.. |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: UM 106 GTİ
|
__________________________________ 34 UM 1196 Powered by AHM Performance |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
ben olsam Subaru alırdım, madem zevk arabası olacak,
Polo, boxer motor sesinden daha fazla zevk veremez bana göre __________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 09'Megane Berline
|
polo gti 4 kapı hiç o safkanlığı vermiyor.. kesinlikle 2 kapı olmalı....
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: ,,,
|
2 kapı polo gti bide güzel bi yazılım ohh
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
polo gti alınacaksa bence 4 kapı alınmalı.. 2 kapı da çizgisi çok bozuluyor..
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Mito QV
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: '98 Renault Express
|
Haftasonu keyif için kullanılcaksa konforuna osuna busuna bakmayın bence. Ben ilk tercih olarak bi wrx sti derim olmaz diyosan Mini GP derim. Ayrıca tam bilmiyorum yanıltmıyım ama Polo GTİ 1-2 kere acceleration denemesi yaptıktan sonra şiştiğini duydum/okudum. Bilen arkadaşlar yazacaktır.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Şahsen ben Polo GTI ve ya Ibiza Cupra alırdım,Polo'yuda tek kapı tercih ederim açıkçası.
__________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Ford Fiesta Sport Mk7
|
dişini sık bunu al Ford Fiesta ST Konsept ve Frankfurt Motor Show 2011 - Sportif Ford araçları
Seneye geliyor : ) |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |