|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: teg & manevi 1.6 ies
|
arkadaşlar 90 accordumu satıyorum daha doğrusu kardeşime veriyorum otomatik olması sinir ediyodu beni manuel ve konfor perfgormanı ona yakın hatta daha iyi oldugunu düşündüğüm integra almaya karar verdim ilandaki arabayı tanıyanınız bilşeniniz varsa bilgi almak istiyorum içimde şüphe kalmasın belki bilen vardır. Honda Integra 1.8 1992 Model 11.400 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 60705359
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ' DS 6477
|
pm atıyorum sımdı dostum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
bu seferde cok merak uyandırıyo ben yaziyim en iyisi
![]() arkdslar bu araca 1-1,5ay önce baktık. araç resımlerde cok hoş gozukuyo ama arac baya bı kaporta ve boya istiyo. sunroof camı çatlak, ve tam oturmuyodu, içini hatırlamıyorum, 1 ayda 50 taneden fazla arabaya bakıtgımız ıcın ![]() ön camın kenarları pek saglıklı gözukmuyodu degısmıs olabılır cam. degısen yok demıstı adam bıze ama camurluklardan 1 veya 2 side sokulmus. yalan olmasın ama 9500-9750 gıbı bı rakama bırakmıstı. aracı kaporta boya ıvır zıvır derken 2000 cıvarı harcandıgında herhalde daha iyi bseyler cıkar ortaya. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Misafir
|
dedim komple boyalımı falan tavan düşük gelmişti gözüme zaten haklıymışım |
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
mtk nin sitede fotosu varmıdır peki
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
detaylı olarak tekrar inceledım, belkı bızden sonra kaporta boya olayını halletmış olabılır.suan boyası ıy gıbı sanki.
biz oralama 1,5ay önce bakmıstık.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
kaporta boya yapmamış motor yapmış krank orjinal yatakları değişmiş conta falan değişmiş gerçe neden diye sormadım o söyledi conta için açılmış kapak açılmışken içinide kontrol edelim demişler öyle yatak yorganda yapmışlar
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
iyi olur valla bilindik temiz bişey olsa daha iyi olur benim accord ok gibi yoksa bozulur valla bu alış veriş
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
Arkadaşım bir integracı olarak sana tavsiyem fiyat ilk kriterin olmasın. Varsın 2-3 fazla ver ama orjinal, çok temiz bir teg al. Bazen anadoludan falan denk gelebiliyor. Araştırmakta fayda var.
__________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Misafir
|
mustafa 12-13 arası istyordu zaten 10-11 integra dert olur bi arkadaşın bordo integrası vardı takata yeşili jantlı falan çok güzeldi o araç noldu merak ediyorum
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 34 AD 1674 saxo VTS
|
araba bızım semtın arabası cok yakın abımın arabasıdır... neyını merak edıyorsunuz bna yazın cvplayım !!!
__________________________________ PUGARAGE |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
yukarıda yazmışlar işte araç hakkında kaza bela bilgisi olanlar yardımcı olsunlar diye
__________________________________ "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
arabanın motorunı sadece conta ıcın actık arkadaslar..
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
abıcım bızım ıbo abının arabas bu.. bal kopüğü yc nın sahıbıydı, bı kaç ay oldu bunu alalı bı güzel topladı ama 106 nın werdiği zevkı wermedı ıcın satıyor.. takasta 106 ve vtsde kabul edıyoruz...
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 04:42 ::::

yanlış anlaşılma olmasın, adamın ilanını baltalamayalım.