|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: D-4D
|
Arkadaşlar aramızda bu işlerle uğraşan veya bu işlerle ilgilenen tanıdığı olan var mı?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Passat 4Motion
|
hayırdır sorun nedir?
__________________________________ Böbürlenme Padişahım senden Yüce ALLAH var... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
|
sorun nedir, onu bi söyleseydin bea
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Civic EK9
|
sorun nedır?
__________________________________ Ghost Civic EK9 B16B |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Domain alacağız ama güvenilir ve iyi hizmet veren bir firma arıyoruz o yüzden sordum
Bu işlerden daha önce dilimiz yandığı için dikkatli davranmak istiyoruz |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Passat 4Motion
|
kendiniz alın ozaman Türkiyede büyük firmalar var artık... örn. Natro
__________________________________ Böbürlenme Padişahım senden Yüce ALLAH var... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Misafir
|
yıllardır ihs kullanıyorum. tavsiye ederim.
IHS Telekom – Alan Adı (Domain) Tescili, Hosting, Web Hosting ... IHS Telekom cpanel : http://www.e-destek.com/ |
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: '95 şahin
|
İhs
Edit: turk ticareti kullanmayin da |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
teknik destek olarakda çok iyiler hemen yardımcı oluyorlar domainimi sadece mail amaçlı kullandığımdan ayarlarda vs hepsine yardımcı oldular
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: reklamlardan sonra gangster e21 :)
|
BW Bilişim ve Reklamcılık Hizmetleri - BW Tasarım® - BW Yazılım® - BW Bilişim® | DÜZCE
çalıştığım yer barış bey ile görüşürsen sana yardım eder
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
Buğra abi yardımcı olabilir.
Onun haricinde ben radore.com'u kullanıyorum, aşırı memnunum. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
domain in güvenilir olmasını gerektiren pek bi durum yokki sadece isim yonlendiriyor hangisi ucuzsa alın.en onemlisi hostingdir.durumu tm acıklarsan daha yardımcı oluruz .hostingte tavsiyem http://www.dgn.net.tr/
Son Düzenleyen redbaron; 09-10-2011 21:00. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, alternatifleriniz olursa onları da dikkate alacağım. Sormamın sebebi daha önce çeşitli şahıs ve firmalarla iş yapmaya çalıştık fakat 5-6 veya max. 10 gün sonra sitemizi yayından kaldırdılar ödemelerini vs. yapmamıza rağmen. Kendimize muhattap da bulamadık telefonlara çıkmıyorlar maillere dönmüyorlar vs. Allahlarından bulsunlar diyip geçtik üzerinde durmadık. Tekrar bu tip şeylerle karşılaşmamak için fikirlerinizi istedim.
Ayrıca 1 iş için, 1 de kişisel kullanım için hosting alacağız. Kişiselde sadece mail adresleri kullanılacak onun için domain yeterli midir yoksa hosting de almamız gerekli midir? |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Ex-ex F7R'ci, Ex GC8'ci, Güncel DSG TDI'ci
|
__________________________________ Okumadan imzalamam..... |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
İsim Tscilden aldığım bi domainim suspended edilmiş..
dns inde ns1.suspended-domain.com,ns2.suspended-domain.com yazıyor ve değiştirilemiyor.. basına daha once gelen oldumu ? |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
bir blog du ve muhtemelen yapılan yorumlardaki linkler zararlı içerik bulunduruyordu..
Hacklenmişde olabilir.. ama 3 senedir dokunamıyorum domainime.. whois de bu yazıyor Domain ID 152071375-LRORDomain Name:xxx Created On:20-Mar-2008 21:07:14 UTC Last Updated On:01-Jun-2009 12:14:52 UTC Expiration Date:20-Mar-2012 21:07:14 UTC Sponsoring Registrar irecti Internet Solutions Pvt. Ltd. d/b/a PublicDomainRegistry.com (R27-LROR)Status:CLIENT DELETE PROHIBITED Status:CLIENT HOLD Status:CLIENT RENEW PROHIBITED Status:CLIENT TRANSFER PROHIBITED Status:CLIENT UPDATE PROHIBITED Kaydedici ID I_6838328Kaydedici Name:Mehmet Gazihan Kaydedici Organization:Mehmet Gazihan Kaydedici Street1: Kaydedici Street2: Kaydedici Street3: Kaydedici City:ISTANBUL Kaydedici State/Province: Kaydedici Postal Code:34780 Kaydedici Country:TR Kaydedici Tel:+90.2164711282 Kaydedici Tel Ext.: Kaydedici FAX:+90.00000 Kaydedici FAX Ext.: Kaydedici Email:mehmet@gazihan.com Admin ID I_6838328Admin Name:Mehmet Gazihan Admin Organization:Mehmet Gazihan Admin Street1: Admin Street2: Admin Street3: Admin City:ISTANBUL Admin State/Province: Admin Postal Code:34780 Admin Country:TR Admin Tel:+90.2164711282 Admin Tel Ext.: Admin FAX:+90.00000 Admin FAX Ext.: Admin Email:mehmet@gazihan.com Tech ID I_6838328Tech Name:Mehmet Gazihan Tech Organization:Mehmet Gazihan Tech Street1: Tech Street2: Tech Street3: Tech City:ISTANBUL Tech State/Province: Tech Postal Code:34780 Tech Country:TR Tech Tel:+90.2164711282 Tech Tel Ext.: Tech FAX:+90.00000 Tech FAX Ext.: Tech Email:mehmet@gazihan.com Name Server:NS1.SUSPENDED-DOMAIN.COM Name Server:NS2.SUSPENDED-DOMAIN.COM Name Server: Name Server: Name Server: Name Server: Name Server: Name Server: Name Server: Name Server: Name Server: Name Server: Name Server: DNSSEC:Unsigned |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
3sene öncesinde bu işi yapıyordum devrettim kendi firmamı. turkticaret zaten kullanmayın paraya baba derler. isimıtescil de bir ara büyük bi açık vardı.yani bi hesap açtınızmı diğer hesapdaki domainleri çekebiliyordunuz
ama tabi üstünden yıllar geçti gelişmiş düzelmiştir.bu konuda ihs düzgün biryer gibi karşınızda bir muhattap olması lazım sorunun oldumu kalk git acıbademe icabında..doruk vargonen vs bu işin büyükleri lakin domain kontrol panelleri çok kötü nameserverları bile kendin yönlendiremiyorsun bi arkadaş domain değil önemli olan hostingdir demiş ama asıl önemli olan domaindir.hostingin hacklensede isimi başka yere yönlendirir kurtarırsın fakat domain hacklenirse yada silinir vs bişi olursa ortada kalırsın.
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Civic Sedan + 205 1.6GTI
|
Natrodan kendin al ucuz guvenilir
|