BMW 3 Serisi 3.25Ci 1994 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mor renk - 54562109
bu bizim sitemizde bi ara satılıktı ilanına baktım göremedim ama el değiştirmiş heralde araç hakkında detaylı bilgisi olan varmı?
BMW 3 Serisi 3.25Ci 1994 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mor renk - 54562109
bu bizim sitemizde bi ara satılıktı ilanına baktım göremedim ama el değiştirmiş heralde araç hakkında detaylı bilgisi olan varmı?
1997 İndividual M BMW
Gerekli bilgiyi bende verebilirim konuyu geç gördük sanırım zaten sizde vazgeçmişsiniz. Son dakika bugün aracın sahibi arkadaşımında bana söylediği birkaç güne ilanı çekeceği yönünde o da başka araç bulmuştu acildi o satıldığı için kendisinin de satmasına pek gerek kalmadı yarın komple kışlık bakıma giriyor araç şuanda bende zaten. Yinede bir sorunuz olursa yanıtlarım ilginize teşekkürler.
Vazgeçme sebebiniz size özeldir sanırım onu ben bilemem ancak siz açıklarsınız isterseniz. Araçta bize sorarsanız eksik kalmadı hepsi tarafımızdan yapıldı. Artı dediğim gibi sahibi zaten satmaktan vazgeçti.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)