iyide zaten ip4'de konuştuğun (türkçe) mesaj olarak yazıyor bunun abartılacak tarafı yok
Siri bambaşka birşey konuşmana göre ses analizi yapabiliyor ve en önemlisi kendini geliştirebilen kullanıcılara ilk sunulan yapay zeka denebilicek bir sistem
sorduğun sorulara elindeki veriler ile cevap verebilen bir sistem
bunu konuşuyorum o yazıyor diye tabir etmek hakaret olur ozaman androidde ezelinden beridir var olan özelliği diyorsunuz siz ? yanlışmıyım ?
android'de virüs derdi vs var demişsinizde hepiniz macbook felan mı kullanıyorsunuz bi ben mi kaldım windows'da ?
windows'un virüs arşivi diğerlerinin kat kat üzerinde tartışmaya gerek varmı ? yok
bu halde bile pazarın %90'ından fazlası windows'un
kaldı ki android'de öyle windows gibi uygulama yükledim virüs'lüymüş gitti makina demekle olmuyor
galaxy sII'den örnek veriyim siz root olmadıkca sittin sene virüs felan girmez her uygulamada zaten soruyor bu program şunlara erişebilir vs diye üşenmeyin uygulama yüklerken okuyun anlarsınız zaten
konuya dönelim ;
ipad'in kusursuz bir dokunmatiği var samsung ?
eeee lan ben bu cihazı alınca ne yapıcam : sunum web felan benim için önemli olan dokunmatiği en başta süper olması lazım
tamam ipad aldık elimizde koca cihaz eee tablet'de alıp elimde web'de dolaşıcam bir bakıyorum web için üretilmiş tablet web'in en büyük animasyon geliştiricisi olan flash desteklemiyor ? ilk kullanımınızda WTF!!! durumu oluyor alışırsınız
işin enteresan kısmı ne biliyomusunuz mac'de kusursuz derecede çalışan adobe programları ?
eeee tasarımı yap mac'de flash'da ver animasyonun gözüne gözüne sonra ? ipad flash oynatmasın al sana WTF2
biraz daha yazıcaktımda işyerindeyim diğerleri napıyor bu diye tip tip bakıyor bana :D