bu aralar tablet pc almayı dusunuyorum biraz arastırdım ama hala kararsızım.kullananlar deneyenler yorumları alırsam cok cok sevinicem.şimdiden tesekkurler...
bu aralar tablet pc almayı dusunuyorum biraz arastırdım ama hala kararsızım.kullananlar deneyenler yorumları alırsam cok cok sevinicem.şimdiden tesekkurler...
Galaxy Tab 10.1" olanı ise, 7" olanıyla alakası yok, dokunmatiği, işlem hızı vs. epey geliştirilmiş ve güzel olmuş. iPad'e tek artısı flash çalıştırabiliyor olması. Flash oyun oynuyorsanız ya da flash ile çok işiniz oluyorsa Galaxy Tab tercih edilebilir. Android Store'da çünkü epey bir uygulama ve oyun mevcut. Ama her ne olursa olsun, bir iPad değil![]()
tablet seçiminde birazda beklenti on planda aslında
ben ipadi gereksiz gorsemde en stabil cihaz işletim sistemi olsun storedeki program çeşitliliği olsun o
eğer kurcalarım derseniz yazılım bilginiz varsa galaxy tavsiye ederim
veya ozellikle webde flash tabanlı bir işiniz varsa o yüzden de tercih edilebilir
bunların dışında zaten tüm tabletler aşağı yukarı aynı işi yapıyor![]()
ben asus tf101 i de bi incelemeni tavsiye ederim
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
konusu daha once acılmıştı,
http://www.techturkey.com/forum/sohb...xy-tab-mi.html
OEM+
Arkadaşlar iş arkadaşım 3 hafa önce aldı ancak ipad2 geldi eline oyüzden satışa cıkardı sıfır gibi zaten kılıfı deri koruma filmi dahil 1200 istiyor... Ben pek anlamam fiyattan eğer ciddi alacaksanız aracı olur numarasını verbbilirim İzmirde ikamet..
Şu an size ipad araciligi ile kurban keserken yaziyorum asus da kullandim glaxy tab da kullandim hic biri ipadin eline su dokemez bi kere hepsi ipadin kopyasi ios5 ile ipad jaliberak siz bile inanilmaz hele bide jailbreak oldugunda ne olur bilmiyorum 3g si felan inanilmaz hizli tek eksi flash olmamasi onuuda cozuyorlar yakindan takip ediyorum. Yani tavsiyem 100% ipad dir hic bole bi kiyaslamaya bile girme derim ben sana ipad tek gecerim goruntu hiz herbakimdan yapmis adamlar. Söle sölim ipad kulanmak vitenk acmak gibi bisey![]()
iPad2 kullanıyorum, büyük iPhonedan farklı birşey değil ipad. Ama arkadaşımda galaxy tab var ipad ondan çok daha iyi.
.
16 gb wifi beyaz ipad 2 istersen mesaj at
başka seçeneğin yok galaksi malaksi![]()
Tamam hakan şimdi cocuk hakkaride 10 gün sonra gelecek sende bulamazsan bu sürede orta yolda buluştururummm sizi
Tartışmasız iPad 2 diyorum, uzun süredir kullanan biri olarak (Bu mesajı iPad'den gönderiyorum)
Flash artık bir sorun olmaktan çıktı iPad için, video izlemede bir problem kalmadı. Oyun derseniz App Store'deki oyunlar yeter de artar bile. İlla ki flash isterseniz de fiyatları 1 Dolar ile 5 Dolar arasında değişen flash'lı web browserları fazlasıyla işinizi görür.
Bunlar göz önüne alındığında Galaxy Tab'ın tek üstünlüğü kamera çözünürlüğü oluyor ...
Umarım yardımcı olabilmişimdir![]()
kesinlikle ipad 2 yerim android ini apple gibisi varmı yaa.ikisinide test ettim ipad 2 nin dokunmatiği vs çok daha iyi...
elmayı ısıra ısıra bıtıremedı bızım mıllet kımıne zevk kımıne ıhtıyac eger zevkse ıpad al yok ıhtıyacsa tablet al sadece flash destegı ıcın bıle tablet alınır heee bıde bırı 3g+wifi 1700 lıra tablette hem 3g+wifi 1350 lira karar senın
ipad mi netbook mu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)