|
|
#1 | |||
![]() |
yeni aldığım aracıma ismimle plaka almak istiyorum nasıl oluyor ödemesi vergileri bilgi verebilicek varmı
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
forumda basliklarda plaka diye aratirsaniz onyuzbinmilyon tane konu mevcut, detayli anlatimlar var
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: im yok gibi..
|
tarık bence şirket plakalarından istiyor arkadaş mavi üstüne isim soyisim veya şirket adı olanlardan vergi diyince böyle anladım umarım yanlış değildir
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
01 umut ziyan 06
gibi mi? __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
23. Özel Plaka Ücretleri nasıl hesaplanıyor?
Ad ve/veya Soyad veya Ticari Unvan ihtiva eden Özel Plakalar, kayıt tescil tarihi itibariyle yıllık sürenin sona erdiği tarihte yürürlükte olan, memur maaş katsayısı x 10.000 + KDV (%18) şeklinde hesaplanmaktadır. Kayıt tescil tarihi itibariyle yıllık süre sona erdikten sonra bir ay içinde plaka ücretini yatırmayanlar için Amme Alacakları Tahsili Hakkındaki Kanun hükümlerine göre aylık gecikme cezası uygulanmaktadır. Trafik Araştırma Merkezi Müdürlüğü - Sıkça Sorulan Sorular |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Wagoon :)
|
Ankara icin soyleyeyim bir defaya mahsus 7607 TL. arac satilana kadar gecerli ve ekstra ilave bir ucret yada yillik aidat yoktur. arac satilirsa ve yeni araca son rakami ayni plaka alinamiyor. atiyorum 06 NARIN 006 plakali araci 7607 lira odeyerek satin aldim. 15 sene kullandim araci sattim yeni aldigim araca tekrar ucret odemek zorundayim ve son rakami sirada ne varsa onu alabiliyorum zaten benimdi o plaka tekrar alayim yok.
__________________________________ mgnPower since1996 |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
acaba bu iş her ilde farkli mı ki anlamadım burdada 2 kişiyle konuştum sadece senelik 1000 tl gibi bi rakam ödemem gerektiğini söylediler
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
muhtemelen farklılıklar olacakdır ilden ile. 7bin lira iyi paraymıs
maşallah.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Senelik 1500 demişti bana takipcim ama en basta bi bagış yapılıyor diye bi bilgim var
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
biz yaptigimizi yazdim. kulakdan dolma ordan burdan sehir efsanesi degil direk emniyetten yapilan islem budur. farkli illerde degisik olacagini dusunmuyorum ancak bilmedigimden ankara olarak belirttim.
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Gaziantep'de Bir Akrabımıza 27 KURTOĞLU 001'diye aldık trafik müşavirine sorduğum zaman yıllık merkez bankasına 890TL Yatırıyomuşsun ilk seferde plaka bastırıyomuşsun 70TL onun ücreti varmış.
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
Antep subemiz olur. ama bizim transferlerimizde boyle bir baslik yok
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Onitsuka Tiger-Timberland-Fred Perry-Elle-Superga
|
Umut o tarz plaka yerine UMT alsan daha güzel olur.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
+1 ve 7bin gibi bir rakamsa o paraya bu umt plakanın bütün telif hakkını verirler
ama sanrım adanada 3 harf yok olsada u harfine kadar gelmemistir diğer büyük şehirlerden alman gerekebilir.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |