kankacım arkadan itiş araban var, gözlere hitap et ne rollingi bu hondalar bu pejolar hain arabalar valahi geçerler üzülürüm bmw ci olarak :D
Printable View
kankacım arkadan itiş araban var, gözlere hitap et ne rollingi bu hondalar bu pejolar hain arabalar valahi geçerler üzülürüm bmw ci olarak :D
O degılde Ankara da motor içi standart
dışarıdan ekzantık headrs fıltrelı eksozlu kısalı
106 gti lar saxo vts ler yokmu bende onlarla denemek ıstıyorum :)
Benimki tamamen orj, hava filtresinden egsozuna kadar orj sadece yay taktık arka torsiyonları düşüremedik yoğunluktan :) Denemek isterim eğlencesine, denemek isteyen arkadaşlar pm atsın buluşuruz orta yolda :)
yazık olur 320 ye vti deilde 1.6iesle deneyin::):):))::)
ben yürüdüğüm araçları yazdım yukarı sen 1.6ies le dene diyorsun :) stock 1.6ies denediğim araçları geçtikten sonra bence bana gelmeli. piyasadaki lpg takılmış hor kullanılmış öldürülmüş bmw değil bendeki bu arada denediğim araçlara 2.5 safrane ve 1.6 vts c2 de girdi. safrane 200 den sonra geldi peşime çevre yolunda , vts baya bi geride kaldı vti denememde illaki vti geçecektir bmw hantal kalacak yanında... denememdeki tek amaç mertcan eski arkadaşım bayadır görmedim onu hem görüşmek ve muhabbet için hem de sonuç ne derecelerde olacak görmek için olur dedim.
kanka deneyelim yav ne kaybımız olacak :) bmw den sıkıldım ivedikte toplananlar var gidiyorum gazlamaya ama ortamı çok sevmedim tanıdık yüzler olsun :)
aslında headers ve chip takıp takmama konusunda kararsız kaldığım için biraz farklı araçlarla denemek istedim headers , chip ve orta susturucu nekadar yarar sağlayacak onu görmek istiyorum aklımda bunlar var taktıktan sonra da bi deneme yapıp ne kadar fark etti görmek amacım :)
Aynen oyle maksat muhabet uzun zamandır gorusemedık ıyı olur sohbet :)
iyi akşamlar rollcular . bende izlemeye gelmek isterim . yapın bu organizasyonu :D
Forester 2.0 s-turbo var denemek isteyen olursa...
bnde mertcan la denerim olmadı D:
muhabbet olsun benım vtı lada deneye biliriz
yapalım tabi inşallah havalar düzgün olur ben akşam 17.30 dan sonra hep müsaitim haftasonu ise komple boş hangi gün uygun olursa deneyelim.
haftasonu geldi çattı :) inşallah ctesi pazar güzel olur hava da muhabbet edilir:D
pazar yagıslı hava cumartesi deneyin
tayyar var denemelik :D