akşam bir işim olmazsa forumun oraya uğrarım bende
Printable View
akşam bir işim olmazsa forumun oraya uğrarım bende
Tayyar var dedıler geldık :)
Beyler action varmı ? Akşam şaşmazda olucam 3.32 :D
way anasını satayım bizde it gibi mesai yapalım ::( ben bu beton kamyonunu akşam saatine randevu alanın :ofk: neyse hayırlısı eğer erken biterse işim haberleşiriz :o
var mı akşam bişeyler ?
dizel passat la denemek istermisiniz :) geçmek geçilmek önemli değil eğlence olsun
ben denemek isterim serdar bey..maksat muhabbet olsun :)
denememi var :)
forum kalabalıktı yine güzel denemeler oldu hava biraz soğuktu ama sohbet güzeldi :)
yaa kaçırıyoruz denemeleri,buluşmaları şöle cumartesi pazar yapsak daha iyi olmazmı??
yapanlar vardır sanırım ama bizim tayfa 3 senedir fix cuma günleri saat 8 de toplanyoruz etlik forum avm de sohbet muhabet denemek istyenlerede yer çok 3 senedir de polis sıkınıtımz olmadı bekleriz :)
evet gazımızı attıık...güzel denemeler oldu...gelen herkesein ayagına sağlık...
bende denerdim gelebilseydim gün ve saat uymadı malesef..
golf gti mk3 deniyelim ful stock araç varsa denk 320 vs vs olur
ani bir kararla foruma gittik 106 güzel yürüyor. Yaylar değiştiği için yeni bir ayar şart ufakdan bir ayar verdim yarın sk ile denemeden sonra anlıyacaz iyi yada kötü olduğunu.
Serkanla garajda görüştük foruma geçiyordu 106 ile oda katıldımı :)
nerde olcak denemeler bizde izleyelim gelen araçlardan dan denemek isteyen olursa deniriz olmazmı :))
Ta kendisi :)
332 gerçekten çok güzel gidiyo denerken çok büyük keyif aldım:icon_tup: avansın nelere kadir olduğuna canlı canlı şahit oldum:D
Ayrıca ROL Vtec ve s40a'da teşekkürler:icon_tup:
abartısız çeyrek depo benzin gitti sizin arkanızdan basıcaz diye... :D
arabada haftada 1 biniyorum,ayda 200 tl benzin parası veriyorum :D
Konuyu hortlatalım bu akşam yağmur yağmazsa yine ankara forum avm açık otoparkındayız denemek isteyen sohbet isteyenleri bekleriz :)