s.a abilir kısa süre önce aldığım 850 cc daihatsu coure marka aracım krank keçesi ve sibop kapağından yağ kaçırıyordu onları yeniledik bu sefer silindir kapak contasından yağ kaçırmaya başladı conta yanık olduğu idda edildi fakat garip bir durum vardı aracın çalışmasında çekişinde hiç bir anormalik yoktu contanın yanık olduğuna pek inanmayarak kapağı açtırdım rektefeciye gösterdim teste soktum kapakta çatlak vs olmadığı hafif eğiklik olduğunu söyleyerek kapağı taşladı yeni conta takıldı ve kapak kapatıldı henüz 5 km gitmeden araç hararet yaptısuyu kompresöre veriyor kapağı tekrar söktük rektefecide ölçtürdük herhangi bir yamukluk veya hasar oluşmamış buğün yeni conta aldık ve kapağı tekrar taktık ama sorun devamdiyor aracın harareti yine yükseliyor tüm müşürler -radyatör-devirdaim vs herşey kontrol edildi hepsi calışıyor yaww kafayı yiyecem bu hararet neden yükseliyor usatanın hatası ne nerede yalnış yapıyor bana bir yol gösterin anadolu yakasında kim anlar kime götüreyim yardımcı olun lütfenn..