|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Corolla E15 & 84 Marlboro 131
|
Merhaba abilerim..kendime 74 model bir taunus buldum.Beyaz komple boyalı arka stopları farklı bir aracın stopları takılmış ve kenarlarına macun atılmış çatlamalar var ve motor 1,3 düz boru var son susturucu var döşemeleri iyi durumda kasa diri duruyor yürüyenin iyi olduğunu söylüyor.Ön iki lastik yeni arkalar orta..başım çok ağrır mı sonuçta eski bir araç öğrenciyim çalışmıyorum pek gelirim yok toparlayabilir miyim bir şekilde ?
Fiyat : 2,700 en son diyor sizce alınır mı araç bu ? Detaylı fotoları yok..Bugün çekmeye çalışıcam.. ![]() Arkası böyle bu farklı araç ilki aracın kendisi..
__________________________________ Corolla E15 & 84 Marlboro 131..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Aracın kaportasını isteme diğer ne istersen ben burdayım
__________________________________ Türkler: İtmisiniz Lan Siz İngilizler: yes it is
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Aracın parasını bi denkleştirebilseydim ha birde muayenesi yok sigorta 2013 e kadar var
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: GOLF MK2 "FADIL"
|
aman kardeşim sakın yaklaşma, bende taş gibi 87 GOLF var, hiç sorunsuz ama öğrenci isen gelirin yoksa altından kalkamazsın, aklına gelmeyecek arızalar başına gelir, moralin bozulur binemezsin. zaten gösterdiğin araç bitmiş artk, hurda olmuş sakın yaklaşma... Bekle biraz daha koy daha farkla araçlara bak, seni çok iyi anlayabiliyorum SAKIN YAKLAŞMA O ARABAYA!
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 2010 Ford Mondeo - 2012 Renault Clio Symbol exp.
|
Sigorta satışı üzerinize aldığınız 3 gün içinde iptal olur. Yeniden yaptırmanız gerekir. Bahsettiğiniz aracın hiç bir şeyi kalmamış artık az evvel 1987 model taunus 1.6 gl' sattım 3000 liraya aracın 4 lastik bridstone sıfır + lpg'li ve nerdeyse bulunmuycak temizlikteydi. linkteki araca bırakın 2700 vermeyin ben 1000 lira bile vermem açıkcası.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: '76 mirafiori 1300
|
Kendine heyecan arama derim al bir 131 hem parçası ucuz hem araba ucuz
__________________________________ motoru küçük ama kalbi büyü bir mirafiorimiz var... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Fiyat baya baya yüksek. 1000 lira ederse öpüp başına koyabileceğin cinsten. bence hiç bulaşma derim. vizeden geçer hale getirmek için bile en az bi 500 600 lira yer.
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] I ♥ My Primera!!! |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 300zx z32 TT, 09 micra dci
|
öğrenciysen daha az işletim maliyeti olan araçları tercih etmelisin, bu araçta mustang havası yok baştan belirteyim, illede ford olsun az da şekilli olsun diyorsan Capri bakabilirsin, kıbrısta kullandım fena yanlar
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: corolla e15 & sierra
|
hem parandan hem zamanından olursun alper boşver.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Lojmanın üstünde duruyordu bebeğim Satılık yazısını kaldırmışlar
zannedersem satıldı..Ammada ilk göz ağrım yerine koymuştum ya
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: ---
|
Mümkünse tofaş toplanabilir,daha kolay bulunan parçaları,yakıt yönünden başınızı ağrıtmaz.
__________________________________ Deveyi diken İnsanı ... yaranıyor bu hayatta ... |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
Bu arabaya hic o kadar para vermeye gerek yok kardesim. Arkasi farkli degil bu taunus'un kendi stobu.. O sahibini taniyosan sorarmisin sinyalleri iptal edip nereye sokmus diye ? Arabayida yakindan gordum lesin onde gideni. O paraya git sanayiden gl bul 87 model filan. Cok var..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
yok o yeşildeki stoplardan yoktu..satıldı galıba emın değilim..bakıcaz artık..tesekkürler
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Heyecana Gerek Yok Riske Gerek Hiç Yok Uzak Dur,Elin İçinden Çıkmaz Kafan Rahat Binemezsin Ama Harcayacak Çokk Paran,Zamanın Varsa Al Dalgana Bak
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
bırak iyikide satılmış alanın elinde evlatlık olur o araba
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Cortina 2.0
|
Balta burun taunusu katletmişler resmen yazık..
__________________________________ Wrecked Ford.. Pinto under bonnet
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
İlk arabam olarak komşumuzun bu kasanın coupe 2.0 V6 sını alcaktım Allah razı olsun bulaşma dedi iyiki de almamışım öğrenciye mümkün olduğu kadar yeni model olması daha iyi olur.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: benim arabam yokki ;)
|
gereksiz bir bela alırsın başına dertsiz başına dert alırsın helede öğrenci durumundayken...
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Cortina 2.0
|
Elinden geliyorsa tamiratı, zevkte alıyorsan uğraşmaktan neden olmasın.Vakit ayırıp ilgilenmen lazım direksiyon şöförü olmaya kalkarsan çok çekersin
__________________________________ Wrecked Ford.. Pinto under bonnet
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |