|
|
#1 | |||
![]() |
İyi Forumlar;
126 Bis almaya karar verdim bu amaçla sizlere sorularım olacak ve önerilerinize kulak vereceğim. Bis dışında 1.500 - 2.000 bine düzgün araba yoktur diye biliyorum onun için Bis 'e yoğunlaşalım. Yakıtı nasıldır, parça sıkıntısı yaşar mıyız? Tanıdık vs. gibi yakınlarınızda olan Bis 'ler, öneri ilanlarınızı rica ediyorum. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
alp parçaları sıkıntılı çok cabuk bulamayabiliyosn. o paraya düzgüünü bulunurmu onuda bilmiyorm cünki piyasa allak bullak araba aldıgımdan beri sahibindene ara ara link vermeler dısında girmiyorm
![]() okmeydanında bir yr var bi ara hep bis toplardı şuan kapısında 3-4 adet bis var hurdaya cıkarılms halde orasıda aklnda olsn bi ara git görüş __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Dediğin gibi 5 bin 'de isteyen var Abi saçma piyasa. Bana bu fiyata kadar olduğu için tanıdık felan olursa uyguna alabiliriz diye düşündüm. Okmeydanı 'nda ki yeri bir araştırayım. Teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 08' Audi A4 2.0 TDi , 09' BMW 5.20D
|
Bende istiyorum Bis ama içine sığmıyorum Recep İvedik gibi duruyorum o yüzden almıyorum.
__________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
Yaza kadar 3 tane bis alıp toplayacaz arkadaslarla. Araştırdıgım kadarıyla çok sıkıntılı olmasada parça sıkıntısı varmış..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
Fiat Bis 126 hakkında bildikleriniz
bu konu işine yarayacakdır okumalısın __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Ford Focus & Mercedes w123
|
Yakıt durumu nasıl acaba bılıyormusunuz mesala 100 km yı kac litreye gider?
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
konuyla alakalı degil ama dün yetenek sizsinize mı cıktınız
?
__________________________________ BG GARAGE |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
size benzeyen bi cocuk cıktı bısıkletle hareketler falan yaptı adı alptı ordan sordum
__________________________________ BG GARAGE |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
4 5 sene önce yük trenlerine koyup getiriyolardı istanbula. Bizim komsu 750 liraya 1 milyara alıp 3 4 milyara sattı 7 tane bis. Elazıgda trene koyuyodu istanbulda trenden indirip teslim ediyodu.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Mantıklı. Dediğim gibi rastgelirse sizin dışınızda bana söyleyebilirsiniz.
Bir de 126 ve 650 modelleri arasındaki fark nedir? |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
650 ler hava sogutmalı diye biliyorum yanlıs degilse. Bi hava sogutmalı bide su sogutmalı modelleri var. Hava sogutmalıdan uzak dur, su sogutmalılar sıkıntı cıkarmaz dediler bana.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Bende öyle bir duyum aldım. İstanbul çevresinde karşınıza çıkarsa daha iyi olur zaten ticaret amaçlı düşünmüyorum sadece 2 bine kadar hakeden bir araba almak istiyorum.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Parça Sıkıntı,Motor Bir Türlü Huzura Kavuşmuyor, Deyim Yerindeyse Elin İçinden Kolay Kolay Çıkmıyor Onun Yerine 83-87 Arası 131 Olursanız Daha Rahat Edersiniz Oynarsınız....Hakkınıza Hayırlısı.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
bende bi ara heveslendim cok
almak için çabaladım bis satıcıları tok satıcılar heralde hepsi cok para istiyorlar bana göre
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |