Bursada vardı bitane sahibindende 2 liraya alınabilir baktıysanız. Güzel duruyodu.
Fiat 126 Bis 650 1990 Model 2.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 60421107
İlan sahibiyle hiçbir alakam yok tavsiye sadece..
Printable View
Bursada vardı bitane sahibindende 2 liraya alınabilir baktıysanız. Güzel duruyodu.
Fiat 126 Bis 650 1990 Model 2.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 60421107
İlan sahibiyle hiçbir alakam yok tavsiye sadece..
gecen hafta bir 124 satıldı. 2250 liraya. bence çıtanı biraz daha yukselt bekle 2 ay daha para bırıktır sonra bu tarz araclara bak. bahsettıgım murat favorıleriniz topıc ınde vardı. ben cok ıstemıstım onu peder sagolsun taş koydu.
bis lerin parclar sıkıntılı dıye bılıyorum olanlarda pahalı demıstı bundan 3 4 sene once elektrıkcım. sımdı nasıldır bılmıyorum. ızmırde bırtane var bıs satılık yazıyo hatay noktanın ordakı shell ın yanında hemen sehır ıcı 15 krş yazıyo ne kadar dogrudur bılemem. ama 2000 liraya da bis almazdım en fazla 3 bılemedın 4 ay daha kasar en az bı 124 alırım ne bıleyım 131 alırım.
her turlu ucuza gelır yedek parca almayanı dovuyorlar...
arkadaslardan bırısı demıskı 2 lıraya 131 alırsan 4 lıra harcarsın. yok oyle bısey sankı bis i alınca para harcamıcakmısın bence daha fazla harcarsın 4 liralık stadndat a ulasmak ıcın..
tamamen para cokomel egrısı. sen ayagım yerden kesılsın dersen teneke jantlarla dolasırsın camına fılm cekmezsın falan fılan extraya gırmezsın o zaman 4 lıra harcamana gerek te kalmaz vs vs.
Bir ara gümrükte kalmış Sıfır Polska 126'ları satıyorlardı 1990 Model. İçinde Kötüleride vardı, iyileride. Hatta benim arkadaşım 2 Tane almıştı sağlamından. Ama şimdi kalmamıştır. Onca araba nereye gitti şaşırıyorum.
bislerin hangi parça sıkıntısı var? bir kış boyunca eşşeğe biner gibi bindim tek sorunu şarj dinamosunu bağlantı ayağından koparıyordu. oda 4. vites 140 ları zorlamaktan.garibim ne yapsın.unutmadan şarj dinamosu tempranınkiyle aynı.
düzgününü alırsan yolda bırakmaz. az yakar ama azdan kasıt nedir o var tabi. 100km de şehir içi 8lt civarı yakıtı var. hava soğutmalısını kullanmak zordur.temiz bi sulu bulursan baya eğlenirsin.
drift yapayım patinaja bırakayım falan dersen egzoz manifoltunu koparır bunlar.
trafikte görmezler o yüzden egzoz sustucusunun çıkışındaki minik boruyu kopartman lazımki gürüldesin.polis falan bir şey demiyor bunlara. :)
lastik patlar.krikon yoksa 2 kişi iseniz bir kişi arabayı tekerin olduğu taraftan kaldırırken diğeri tekeri sökebilir.
ben fethiye ye sattım aracı.ankaradan götürdüler.sende temiz bir araç bulursan sorunsuz biner gidersin.hiç bir bis e 2000tl den fazla etmez.istersen komple body kit yaptırsınlar onlar bile etmez ki orjinalini bozduktan sonra ha kümes almışsın he bis.
bizde hurda belgeli ama yürüyen herhangi bir sıkıntı yok gti yada saxo motoru koysam nasil olur :D
ben bis alsam hayabusa motoru koyardım :D:D
sen aslında biraz sorunsuzlugundan bahsetmişsin sanki. herhangi bi tamirde bulundurmamıs senı..
bu aracı toplayanlardan bulunanlardan parca hakkında bılgı alsak daha iyi sanki.
ben toplayan kısıden duydugumu aktardım 1.agızdan. ha belkı o zamanla su an arasında fark vardır onu bılemem..
Bir yakından temiz bakımları felan yeni yapılmış buldum hemde uygun fiyata ancak ustaların sözlerinden dolayı Bis 'den vazgeçtim. Alacaklar için motor değiştirmelerini öneririm. Parça sıkıntısını aza indirirler.