ıkısıda cok ıyı makıneler ama 550 D daha yeni teknoloji daha çok özellikli ve mp daha yüksek detaylarda daha çok işine yarayacaktır
ıkısıda cok ıyı makıneler ama 550 D daha yeni teknoloji daha çok özellikli ve mp daha yüksek detaylarda daha çok işine yarayacaktır
aynen katılıyorum bir yere kadar. Bu iki makina arasında kit lensi iyi olan nikondur. Body makinada önemlidir. Ele oturma fotoğraf çekmede önemli bir unsurdur. Ayrıca malzeme kaliteside aynı şekilde öenm teşkil eder. Foto makinasında prof. alıyorsan özellikler cok önemli değildir. Menüsünde o varmış bu yokmuş önemli değil önemli olan makinanın renkleri nasıl yakaladığı ve fotoğrafın keskinliğidir. Ben canon 60 da kullandım nikon d90 da 400d de 1d de 7d de. Sonuc olarak parasına göre bakarsak senin seçimlerin arasında ben nikonu seçerim fotoğraf acısından. Nikon daha serttir. 300s in yanında da canon 60 ın lafı olmaz bana göre
Canon 550d derım bende de canon 1100d var çok güzel ve memnunum,ama nikon da çok iyi bir marka ve kalıtelı secım sızın ben 550d derım![]()
Bu iki makine arasında amatör fotoğraf ve HD video çekmek istesek hangisini önerirsiniz ? Cybershot kesmiyor artık daha kaliteli bir şey arıyorum bende ama pro değiliz sonuçta , daha iyisi lens seçeneği olan ve HD video çekenini arıyorum..
nikon d90 aldım inş güzel makinaymış
bilgilendirmeler için t.e
en krlını aldın sevgılı abıcım tebrık ederım şu dolandırılma işi olmasaydı bendede bı d90 vardı![]()
DR. OWL
arkadaşlar d90 geri verdim d7000 aldım inş
hacı yusuf hiç yerinde duramıyorsUn maşallaH
d7000 iyidir..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)