Valla bende 200sx hastası bir insan olarak çok baktım ve 11.000 lerde olan araçlara bi 11.000 daha harcamak gerekiyor.Parçası zor bulunuyor.
Yukarda ilanı verilen ngz yi tavsiye ederim.JDM Works tende bilgi alabilirsiniz bu konuda.kolay gelsin. :)
Printable View
Valla bende 200sx hastası bir insan olarak çok baktım ve 11.000 lerde olan araçlara bi 11.000 daha harcamak gerekiyor.Parçası zor bulunuyor.
Yukarda ilanı verilen ngz yi tavsiye ederim.JDM Works tende bilgi alabilirsiniz bu konuda.kolay gelsin. :)
tamamen bütçe meselesi, uzmanları yazmış zaten al çık yanla diye bişey yok heleki bu paralara.dert tasa sahibi olmakda cabası.
aylardır bakıyorum parama göre bir sx bulamadım cebimde 15,000 hazır para var ama araba yok.daha güzeli için bekliyorum sabrediyorum. 11-12 ye alıp Evlenmeden evlat sahibi olmak istemiyorum.
gerçekten sevmen lgzm
hadi sevdin ve aldin diyelim.gerçekten deyecek bi araç olmasi lgzmki üzerine ugraşasin.para biriktirsein yaptirasin vs.vs.vs.
-bence bu araba üstüne masraf yapilasi durumda olan bir araç degil :)
millette yanlış anlamasin.bu s13culer her sx konusuna yok alma etme şöle olur bole olur yaziyorlar ama aci gercekler boyle.
hee soyleki.ortalama 15liraya alabilcegn orta şeker bi arabaya atiyorm 3 sene içinde 15lira ve üzeri masraf yapip binerim keyifde alirim diyorsanz alin hepiniz s13 alin :D
dip not: piyasada bu paralara farkli secenekte bir araç alip üstüne gene bu paralar harcanizda sx serisi kdr keyifli bi araba bence bulamassnz.:)
Silvia guzel hatundur ama cok para yigicidir :D 1.8 olsun 2.0 olsun tadindan yenmiyo s14a vardi 30 a aldim cok temizdi bilmemne 14 harcadim herkez sahit binemedim yatak bosaltti 32 verdim alan rb liyo suanda guzelmi dersen 1.8 ede bindim 2.0 ada bindim bu kadar guzel bi oturma pozisyonu bu kadar keyif herseye degiyo yinede ucuza araba alma cepte 30 000 tln vara gir yoksa keyif alamazsin 1.8 icin konusuyorum araba icnde 30 a iyi bi sx yaparsin:)