|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
laptop'umun ekran kartı driverini yüklediğim zaman siyah ekran geliyor pc çalışmaya devam ediyor ama hiç bişey göreiyorum.
güvenli mod'da açıp yüklediğim driveri silince normale dönüyor. ekran geliyor. yüklediğim driver eski terihli eskiden netten bulup cd'ye kaydetmiştim. bundan dolayımı oluyor acaba? pc: toshiba satallite a100-599 xp sp3 yüklü su anda. orjinal işletim sistemi vistaydı. eskidende xp kurup xp driverları yükleyip uzun süre kullanmıştım sorun olmamıştı. şu anda'da yeni format atıp diğer driverları kurdum ama sadece sorun ekran kartı driver'ı. ekran kartı mı zarar görmüş olabilir yoksa güncel driver mı yüklemek lazım? ekran kartı: NVIDIA GeForce Go 7600 256 MB __________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Misafir
|
bios güncelle eğer yanıt alamazsan ekran kart sorunu olabilir
|
|
|
|
#3 |
![]() |
güncel driver denemende fayda var
eğer güncel driver ile yapıyorsa ekran kartında bir sorunda olabilir __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Civic 1.6 ies
|
Driveri yükledikten sonra F8 yapıp güvenli mod seçeceğin ekran geliyor ya orada VGA ÖN YÜKLEME MODUNU ETKİNLEŞTİR mi öle bişi olucak onunla açmayı denermsiin bi.
__________________________________ Sohc Vtec
Project By Piston Garage [ BLaderk ] Built By Aydoğdu Garage Mapped By Chare |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Everest ultimate diye bir program var indir çalıştır sol taraftan ekran kartının chipsetine bak.google amcana sor sana gerekli driver'ı gösterir
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
7600 herzaman sorun yaratmıştır zaten driver olarak, laptoplar için modifiye edilmiş driverlerı bulunuyor ,
bu site senin ilacındır, NVIDIA & Laptop News | Latest NVIDIA drivers and related news | laptopvideo2go.com buradan gerekli driverı bulup indirebilirsin. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: honda jazz
|
bence yalnış driver kullanıyorsun o yüzden böyle hata alıyor olabilirsin.
driver genius diye bir program var onunla bilgisayarındaki yüklenmemiş donanımları bulup indirebilirsin |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Babamda qasqai var,Abimde insigna var,Arkadaşımda M3 var,Bi arkadaşımdada clio var :))ama benm yok
|
Seninle aynı laptopu kullanıyorum ben windows 7 kullanıyorum.seninde ona geçmeni öneririm.
xp kullandığım zamanlarda NVIDIA DRIVERS 179.48 BETA (xp 32bit) üstteki driverı kurup sorunsuzca kullanıyordum.denersen sorun çözülür gibi geliyor bana |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|