herkeze teşekkürler. ekliyim birde sıvı sarı 182 de bursada.
Printable View
herkeze teşekkürler. ekliyim birde sıvı sarı 182 de bursada.
o kadar bursaya geldik mesaj attık cevap vermediniz yaw. Adamlar kendi aralarında buluşmuşlar meğer.
Mesaj konusunda üstüme alınmıyorum bizim öyle bir dialoğumuz olmadı başkası için yazdın sanırım ama geldiğin gecede burada Honda'cı arkadaşlar beklemişlerdi 4 araba olarak saat yüzünden evlere dağıldılar diye biliyorum. Sohbet muhabbet için buluşma içinde yorgundun gelememiştin. Her gelene kapımız açık yoksa, rolling için olmasa da çay çorbaya varız daima.
Saat olarak ben zaten geç kalacağımı söyledim. Bu haftaki toplantınız içinde roll olmasa bile oturur muhabbet ederdik diye mesaj attım. Neyse 24 ü haftası orada olacağım o zamana görüşürüz.
Tamamdır. :)
cuma akşamı 1050 konutlarda belediye dükkanlarının bahçesinde hondacılara çiğ köfte yoğurcam rs çi kardeşlerimizide oraya beklerız daha sonrasında herzamankı gibi otoban
Buluşma noktası teyidi geldi. ;)
Teşekkür ederiz arkadaşlar. Eğer şehir dışına çıkmazsam Cihan(Epicurus) ile beraber geliriz, tanışmış oluruz.
Aynen tanışalım. Bekleriz bizim buluşmlarımız zaten klasik her cuma toplanıyoruz bazen az bazen kalabalık olabiliyoruz.
maşallah rs'lere..:)
valla ben gelirim de gazlamam gibime geliyor. 2 gün önce egzosdan ceza yedim. yarın söktürüp, orjinali takırıcam ve trafiğe gitmem gerekiyor. acaipo sinirim bozuldu. orjinali arabada chip, port polish felan var. orjinali takınca gazlayamam pek, sıkmam arabayı. gerçi belli olmaz, kafama eser gider eski egsozu tekrar taktırırım. ortayada sesi kesecek bi orta susturucu felan yaptırırım bilmiyorum. canım harbiden çok sıkkın .(((